Kuva: AOP

"Nicki Minaj oli kamala ämmä" - Lentokenttätyöntekijä paljastaa kohtaamisensa julkkisten kanssa

05.04.2021 10:15 - Iiro Myllymäki

Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä työskentelevä nainen kertoo kokemuksistaan TikTok-videoilla.

Uutisoimme aiemmin TikTok-käyttäjästä, joka julkaisemillaan videoilla kertoi kohtaamisistaan julkkisten kanssa tarjoilijana työskennellessään. Nyt toinen TikTok-käyttäjä on tehnyt vastaavanlaisia paljastuksia, mutta tällä kertaa aiheena on julkkisten käyttäytyminen lentokentällä.

Kyseinen TikTok-videoiden jakaja kertoo työskentelevänsä Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, missä hän on kohdannut lukuisia superjulkkiksia. Jotkut kohtaamiset ovat jääneet naisen mieleen positiivisina, kun taas jotkut ovat saaneet hänet suhtautumaan kyseisiin julkkiksiin nihkeästi. Netissä leviävillä videoillaan lentokenttätyöntekijä antaa julkkiksille arvosanat nollasta kymmeneen heidän käyttäytymisensä perusteella.

Yksi kritiikkiä saavista julkkiksista on räppäri Nicki Minaj. Nainen antaa Minajille arvosanaksi 2/10.

- Hän oli kamala ämmä eikä suostunut lähtemään ulos lentokoneesta ennen kuin kaikki muut olivat poistuneet. Näin ei voi tehdä, koska matkustamohenkilökunnan tulee poistua viimeisenä. Olin hänen faninsa ennen kuin tapasin hänet, mutta en ole enää, nainen kertoo.

Myöskään huippumalli Kendall Jenner ei saa naiselta kiitosta käytöksestään. Kuten Nicki Minajille, työntekijä antaa Jennerille arvosanaksi 2/10.

- Hän ei ole ystävällinen kenellekään ja kävelee ympäriinsä hyvin ylimielisenä, nainen perustelee.

Sen sijaan näyttelijä Chris Hemsworth ja meikkiyrittäjä Jeffree Star saavat naiselta täydet kymmenen pistettä. Hän sanoo, että Hemsworthissa hän arvostaa miehen kohteliaisuutta. Jeffree Starr puolestaan kysyi naiselta tämän meikistä ja antoi tälle lämpimän halauksen kolmannella tapaamiskerralla.

Kyseiset TikTok-videot voit katsoa alapuolelta.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Juttu julkaistu alun perin 10.8.2020.

Lue myös: Nicki Minajin miehen seksuaalirikostausta nostatti äläkän - "Eikö lapsen isä olekin iso pervo?"

Lue myös: Kendall Jennerin kesäauto on upea vanha klassikko 60-luvulta - katso kuvat

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat