Kuva: MTV3

Maajussi-Mustafa haluaa seksiä monta kertaa päivässä - antaa suoran arvion Maaritin jaksamisesta

08.04.2021 13:45 - Iiro Myllymäki

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa rakkautta etsivä turkkilainen Mustafa, 42, uskoo ikäeron olevan ongelma 55-vuotiaan Maaritin kanssa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa on edetty farmiviikkoon. Maajussien morsianehdokkaat pääsevät tutustumaan miesten elämään, ja turkkilainen Mustafa on tuonut naiset luokseen Alanyaan.

Mustafa vie Maaritin treffeille hamamiin, eli turkkilaiseen saunaan. Tunnelma hieronnoissa ja hoidoissa on rentouttava, mutta Mustafalla on omat epäilyksensä Maaritin suhteen. Mies kertookin kameralle, että kaksikon ikäero huolestuttaa häntä. Mustafa on 42-vuotias, kun taas Maarit on 55-vuotias.

Mustafa kertoo, että jos hän olisi tavannut Maaritin kymmenen vuotta aikaisemmin, hän olisi ”heti mennyt naimisiin”. Mustafa ei usko, että kaksikon seksihalut menisivät yksiin.

- Ikäero on ongelma mielestäni, koska olen skorpioni. Päivässä viisi tai kuusi kertaa ei riitä. Maarit varmaan jaksaa kerran, Mustafa sanoo.

(kuva: MTV3)

Mustafa myös uskoo, että Maaritin kanssa ongelmaksi voisi koitua mustasukkaisuus. Hän uskoo, että jos he olisivat yhdessä ravintolassa ja Maarit huomaisi hänen katsovan toista naista, hän saisi kuulla tästä.

Maarit puolestaan ei puhu kaksikon ikäerosta. Hänelle jäi treffeistä hyvät tunnelmat.

- Keskustelut ovat jääneet vähän kesken, mutta sain Mustafasta kyllä aika kivan kuvan, Maarit sanoo.

Kylpylätreffien jälkeen Mustafa päättää vielä yllättää Maaritin antamalla tälle lahjaksi tatuoinnin. Maarit on tästä innoissaan.

- Kyllä hän paransi tänään pointseja oikein reilusti, Maarit sanoo.

Maajussille morsian maailmalla tulee torstaisin MTV3-kanavalta kello 20.00.

Lue myös: Maajussille morsian -jaksossa yllättävä käänne - sydämen sulatti hakija, jota ei nähty ohjelmassa

Kilpailut

Uusimmat