Kuva: AOP

Näyttelijän työ vaatii hurjasti - sen todistaa Mark Wahlbergin muodonmuutoskuva, katso

04.05.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehen mukaan kuvissa näkyvä muutos saatiin aikaan kolmessa viikossa.

Näyttelijä Mark Wahlberg, 49, jakoi Instagram-tilillään muodonmuutoskuvan, joka todistaa sen, kuinka vaativasta ammatista oikein on kyse. Julkaisussa nähdään kaksi kuvaa, toisessa Wahlberg poseeraa nyrkkeilyshortseissa hyvin lihaksikkaana. Toisessa otoksessa hän sen sijaan makoilee sängyllä ja kuvasta selvästi näkee lihaksiston muuttuneen. Kuvatekstin mukaan kuvien välillä on vain kolme viikkoa. 

Muodonmuutos on Wahlbergin mukaan osa hänen tähdittämäänsä Stu-elokuvaa. Kyseinen elokuva kertoo tarinan arvoituksellisesta tosielämän hahmosta, joka oli taistelija mutta sen lisäksi myös paljon muuta.

- Hän oli taistelija, joka muutti Los Angelesiin aloittaakseen uran näyttelijänä. Hän rakastui, joutui onnettomuuteen ja koki ruumiista irtaantumisen, jonka jälkeen hän päätti ryhtyä papiksi. Hän kuoli harvinaiseen sairauteen, mutta lyhyessä ajassa hän ehti tehdä vaikutuksen moniin ihmisiin, Wahlberg kertoi huhtikuussa Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

Roolinsa vuoksi Wahlbergin täytyi ensin treenata itsensä huippukuntoon. Kuvausten edetessä hän sai kuitenkin mahdollisuuden höllätä. 

- Nyrkkeilykohtausten jälkeen sain tehtäväkseni kerätä painoa niin paljon kuin mahdollista, terveellisesti toki. Se ei kuitenkaan ole kovin vaikeaa, sillä kun on ollut dieetillä pitkään, haluaa syödä kaiken mahdollisen. 

Muodonmuutoskuvan pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Näyttelijä Mark Wahlberg julkaisi yllättävän kuvan, fanit samaistuivat: "Tervetuloa joukkoon, ystäväni"

Lue myös: Fanit hämmästelevät Mark Wahlbergin treeniaikaa: "Nukutko sinä koskaan?"

Lähde: E Online

Kilpailut

Uusimmat