Kuva: AOP

Eva Longoria haluaa Täydellisten naisten palaavan: "Olisin heti ilmoittautumassa mukaan"

08.11.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Eva Longoria haluaisi palata näyttelemään suosikkisarjan Gabriellea.

Eva Longoria, 46, nousi kuuluisuuteen Täydelliset naiset -sarjasta. Sarjaa tehtiin kahdeksan kauden ajan vuosina 2004–2012. Longoria on nyt kertonut, että hän olisi valmis palaamaan rakastettuun Gabriellen roolihahmoonsa, jos sarjaa päädyttäisiin jatkamaan.

- Haluaisin niin kovaa päästä takaisin Gabbyn nahkoihin. Se oli elämäni parasta aikaa. Ohjelma oli minulle todellinen lahja, Longoria sanoo Stellar Magazinen haastattelussa.

Täydellisten naisten muissa päärooleissa nähtiin Teri Hatcher, Marcia Cross ja Felicity Huffman. Kuvitteellisen yhdysvaltalaislähiön salaisuuksista kertonut draamakomedia palkittiin Golden Globe -gaalassa parhaana musikaali- tai komediasarjana vuosina 2005 ja 2006.

- Jos sarjan paluu toteutuisi, olisin heti ensimmäisenä ilmoittautumassa mukaan, Longoria sanoo.

Eva Longoria on Täydellisten naisten jälkeen laajentanut osaamistaan tuotantopuolelle. Hän on toiminut vastaavana tuottajana esimerkiksi Devious Maids -sarjassa, jonka loi myös Täydellisten naisten takana ollut Marc Cherry. Longoria on perustanut oman tuotantoyhtiönsä. Tällä hetkellä nainen ohjaa Flamin’ Hot -nimistä elokuvaa, joka kertoo Cheetos-välipalanaksujen keksijästä.   

Lue myös: Look, jota toppatakki imartelee takuulla - Eva Longorian asu on nappivalinta myös Suomen talveen

Lue myös: Eva Longoria jakoi nuoruuskuvan yli 20 vuoden takaa - faneilta heti tarkka huomio naisen tyylistä

Lähteet: Daily Mail, Independent

Kilpailut

Uusimmat