Kuva: AOP

Menehtyneen Bob Sagetin vaimolta koskettava päivitys - "En kadu mitään"

17.01.2022 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kelly Rizzo on kirjoittanut tunteikkaan päivityksen koomikkomiehensä menehtymisestä.

Menehtyneen näyttelijä Bob Sagetin leski Kelly Rizzo, 42, on kirjoittanut koskettavan päivityksen miehestään. Muun muassa Full House -sarjasta ja Ensisilmäyksellä-sarjan sivuroolista muistettava Saget löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Floridassa 9. tammikuuta. Mies oli kuollessaan 65-vuotias.

Kelly Rizzo on kirjoittanut tunteikkaan Instagram-päivityksen.

”Rakas aviomieheni. Suuren pohdinnan jälkeen yritän todella ajatella, että minulta ei varastettu aikaa. Sen sijaan yritän ajatella, miten onnekas olin, että sain olla naimisissa maailman upeimman miehen kanssa. Olin se, joka sai olla tässä hullussa kyydissä mukana hänen kanssaan viimeisimmät kuusi vuotta”, Rizzo kirjoittaa.

Nainen kertoo päivityksessään, miten täynnä rakkautta Saget oli.

Mikä tärkeintä, en kadu mitään. Rakastimme toisiamme niin paljon ja kerroimme sen toisillemme ainakin 500 kertaa päivässä, jatkuvasti. Tiedän, miten paljon hän rakasti minua viimeiseen hetkeen asti, ja hän tiesi, miten paljon minä häntä rakastin. Olen niin kiitollinen siitä”, Rizzo kirjoittaa.

Koko päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Bob Saget löydettiin kuolleena stand up -keikkansa jälkeen. Kuolinsyytä tutkitaan vielä, mutta viranomaiset ovat kertoneet, että huumeiden käytöstä tai rikoksesta ei ole merkkejä. Viihdesivusto TMZ:n tietojen mukaan mies saattoi kuolla sydänkohtaukseen nukkuessaan.

Lue myös: Ensisilmäyksellä-sarjasta tunnettu sivuosanäyttelijä on kuollut

Lue myös: Jimmy Kimmel murtui kyyneliin muistellessaan Bob Sagetia - "Hän halusi aina antaa kehuja"

Lähteet: CNN, TMZ

Suosittelemme

Uusimmat