Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Harry Potter -leffa, jossa nähdään Emma Watsonin kiusalliseksi epäilemä kohtaus

01.02.2022 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Emma Watson muutti täysin mielipiteensä Harryn ja Hermionen välisestä tanssikohtauksesta.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 on huippusuositun elokuvasarjan toiseksi viimeinen osa. Elokuvassa Harry Potterin on ystäviensä Ronin ja Hermionen kanssa löydettävä ja tuhottava Lordi Voldemortin hirnyrkit, jotta pahuuden velho voidaan lopullisesti päihittää.

Elokuva pitää sisällään yhden aivan erityisen kohtauksen, jota ei löydy lainkaan elokuvan pohjana olevasta J. K. Rowlingin kirjasta. Epätoivon hetkellä Harry (Daniel Radcliffe) ja Hermione (Emma Watson) päätyvät lievittämään ahdistustaan tanssimalla hitaita Nick Cave & The Bad Seedsin O’Children -kappaleen soidessa taustalla. Hermionea näyttelevä Emma Watson ilmaisi Potter-elokuvien tuottajalle David Heymanille, ettei ollut varma siitä, onko kohtaus hyvä idea ja voiko siitä tulkita, että Harryn ja Hermionen välillä on muutakin kuin ystävyyttä.

Watson puhui kyseisestä kohtauksesta myös uudenvuodenpäivänä julkaistussa HBO Maxin Harry Potter 20-vuotisjuhla: Paluu Tylypahkaan -erikoisohjelmassa. Screen Rant -sivusto kertoo, että Watson päätyi muuttamaan mielipiteensä kohtauksesta. Nainen puhui asiasta Daniel Radcliffen kanssa HBO Maxin jaksossa.

- Ajattelin, että meidän tanssikohtauksemme olisi todella kiusallinen enkä ollut siitä lainkaan varma. Nyt se on yksi lempikohtauksistani koko elokuvasarjassa, koska siitä näkee meidän välisemme luontevan yhteyden. En usko, että olisin voinut tehdä sitä kohtausta kenenkään muun näyttelijän kanssa. Siinä kohtauksessa sanottiin niin paljon ilman sanoja, Watson kertoo.

Hänen mielestään kohtauksessa oli hienoa myös se, että hahmot saivat pitää hetken hauskaa.

Kirjailija J. K. Rowling on itse sanonut pitävänsä kohtauksesta, vaikka sitä ei kirjasta löytynytkään.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta.

Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1
Sub
klo 23.35

Lue myös: Tiesitkö? Yksi Harry Potter -kohtaus oli Emma Watsonin mielestä epämukava

Lue myös: Emma Watson kommentoi nyt Harry Potter -paluuohjelman erikoista kuvamokaa: "En ollut noin söpö"

Lähde: Screen Rant

Kilpailut

Uusimmat