Kuva: AOP

Tori Spelling päätti päivittää rintaimplanttinsa - tyttären kommentti oli viimeinen niitti

08.02.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Tori Spelling sai viimeisen kimmoikkeen rintaimplanttiensa päivittämiseen tyttärensä harmistuneesta kommentista.

Näyttelijä ja viiden lapsen äiti Tori Spelling, 48, kertoo päättäneensä viimein päivittää rintaimplanttinsa.

- Olin todella nuori kun otin rintaimplantit. En tiennyt, että nekin vanhenevat ja niitä tulee uusia ajoittain, Spelling toteaa viihdesivusto E! News:n haastattelussa.

- Se tuntui pahalta, kun vanhin tyttäreni tuli luokseni ja sanoi: "äiti, olen huolissani. Olet jo vuosia sanonut, että sinun pitäisi käydä laittamassa rintasi kuntoon", Spelling jatkaa.

Julkaisun mukaan Spelling tiesi jo vuonna 2011, että hänen tulisi jonain päivänä päivittää implanttinsa.Tuolloin Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkintävirasto (FDA) lausui, että mitä pidemmän aikaa nainen pitää silikonitäytteisiä implantteja, sitä todennäköisemmin implanteista tulee paikallisia komplikaatioita. FDA lausui tuolloin myös, että yksi viidestä naisesta joutuu poistamaan implanttinsa 10 vuoden sisällä niiden asentamisesta.

Spelling ei osannut päättää, millaiset implantit haluaisi

Spelling kertoi joulukuussa 2021, että hän on päättänyt päivämäärän implanttien vaihtamiselle. Hän kertoi tuolloin, että uudet implantit tullaan asettamaan helmikuun 27. päivä.

Spelling kertoi tuolloin myös, ettei osannut päättää, millaiset rinnat haluaisi. Lääkäri oli kysynyt, haluaisiko tähti mieluummin korkeamman vai luonnollisemman rintaprofiilin. Tähdellä ei kuulemma ollut mitään tietoa, mistä lääkäri puhuu.

Lääkäri oli näyttänyt Spellingille erilaisia kuppeja ja numeroita, mutta Spelling ei ollut vieläkään osannut päättää. Spelling kertoi sanoneensa lääkärille haluavansa jotain sellaista, mitä hän ei näe.

- Kai ymmärrät, että vaatekaappisi sisältö tulee vaihtumaan, lääkäri oli kysynyt näyttelijältä.

- Nyt ymmärrän mistä puhut, Spelling oli viimein hihkaissut.

Näillä näkymin Spellingin implantit päivitetään helmikuun lopussa.

Lue myös: Tori Spellingin kertoo, kuinka sosiaalisessa mediassa tapahtuva arvostelu satuttaa - valtaosa kommentoijista naisia

Lue myös: Beverly Hills 90210 -tähti Tori Spellingiä verrataan Khloé Kardashianiin - näetkö yhdennäköisyyden?

Lue myös: Beverly Hills 90210 -tähteä verrattiin Khloé Kardashianiin - kommentoi nyt itse

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat