Kuva: AOP

Ariel Winter muuttaa pois Los Angelesista - paljastaa syyn tuoreessa haastattelussa

12.05.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijän mukaan normaali elämä Los Angelesissa on mahdotonta, jonka vuoksi hän päätti muuttaa sieltä pois. Uutta asuinaluettaan tähti ei kuitenkaan paljasta.

Näyttelijä Ariel Winter, 24, on avannut syitä siihen, miksi päätti muuttaa pois Los Angelesista.

Erityisesti Moderni Perhe -televisiosarjasta tunnettu Winter vieraili hiljattain Quitters-podcastissa puhumassa päätöksestään. Näyttelijä kertoo kaivanneensa tavallista elämää.

- Yksi asia, jonka takia inhosin Los Angelesia, oli se, että olen ollut paparazzien seuraama suuren osan elämästäni. Enkä todellakaan pidä siitä, että henkilökohtaiseen tilaani hyökätään, hän toteaa.

- En pidä, että minusta otetaan kuvia silloin, kun en ole suostunut kuvattavaksi. En pidä siitä tunteesta, että minua katsotaan. Olen aina halunnut elää normaalia elämää, Winter pohtii.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Winterin mukaan Los Angelesissa oli hankalaa elää matalan profiilin elämää, sillä minne hän menikin, joku oli aina ottamassa kuvia.

Näyttelijä kertoo myyneensä autonsa ja talonsa, jonka jälkeen hän karisti Los Angelesin pölyt kannoiltaan. Nykyistä asuinpaikkaansa hän ei paljasta.

Nykyisessä asuinpaikassaan tähti kertoo saavansa elää normaalia ja rauhallista elämää, joka ei ole ollut hänelle aiemmin mahdollista.

Lue myös: Ariel Winter vietti syntymäpäiviään, eräs yksityiskohta kiinnitti fanien huomion: "Joulu meni jo!"

Lue myös: Ariel Winter huomasi kollegansa treenikuvan - hulvaton kommentti sai fanit innostumaan

Lue myös: Ariel Winterin lapsuuskuva sai fanit huvittumaan: 'Olit söpöin!'

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat