Kuva: AOP

Stranger Things -tähti David Harbour kertoo, kuinka Lily Allenin lapset puhuvat hänestä

04.12.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harbour ja Allen menivät naimisiin vuonna 2020.

Stranger Things -sarjan Jim Hopper -hahmona maailmanmaineeseen noussut David Harbour, 47, vieraili Jimmy Kimmelin juontamassa Jimmy Kimme Live -ohjelmassa.

Haastattelussa Harbour muun muassa kertoi suhteestaan poptähti Lily Alleniin, 37. Pariskunta aloitti seurustelun vuonna 2019, meni naimisiin vuonna 2020 Las Vegasissa ja heidät siunasi Elvistä esittävä mies.

- Menimme kihloihin juuri ennen pandemiaa ja sitten yhtäkkiä pandemia sulki kaiken. Pyöräilimme maaseudulla ja pohdimme tulevaisuutta. Allenin suloiset lapset eivät oikein tienneet, pitääkö minua kutsua isäksi, isäpuoleksi vai olenko vain "joku jätkä heidän elämässään", Harbour nauraa. 

- Olen siis nyt "se joku jätkä", mies jatkaa. 

Harbour ja Allen. (kuva: All Over Press)

Haastattelussa Harbour puhuu myös Stranger Things -sarjasta ja sarjan tulevaisuudesta. Kimmel yrittää udella Harbourilta juonesta ja Harbour vaivaantuu.

- Minä tiedän kyllä mitä tapahtuu, mutta te ette, Harbour nauraa.

Näet koko haastattelun alta tai tästä. 

Harbour tähdittää uutta ja erikoista jouluelokuvaa.

Violent Night kertoo uudenlaisen joulutarinan. Palkkasotilaiden joukko murtautuu jouluna rikkaan perheen kotiin ja ottaa nämä panttivangeiksi. Joukko ei ole kuitenkaan ajatellut kohtaavansa yllättävää vihollista, nimittäin joulupukkia, joka ei todellakaan ole mikään pyhimys.

Lue myös: Väkivaltainen jouluelokuva herättää innostusta - pääosassa Stranger Things -tähti

Lue myös: Stranger Things -tähti ei uskonut sarjan menestykseen - "Tästä tulee katastrofi"

Kilpailut

Uusimmat