Kuva: Carita Lehti

Ibe palaa yhden keikan ajaksi tauoltaan - Ruisrockille tempaus saattoi maksaa kymmeniätuhansia

06.04.2023 13:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ibe nähdään heinäkuussa Ruisrockissa.

Joulukuussa määrittelemättömän mittaisesta tauosta ilmoittanut rap-artisti Ibe palaa kesällä yhden esiintymisen ajaksi keikkalavoille.

Muusikon voi nähdä Ruisrockissa, joka tiedotti juuri uusista artistilisäyksistä ohjelmaansa. Ibe nousee lavalle perjantaina. 

Legendaarinen festivaali saattoi kuitenkin joutua pulittamaan Iben eli Ilmari Kärjen esiintymisestä sievoisen summan, sillä Kärki viittaa omalla Instagram-tilillään 50 000 euron arvoiseen keikkapalkkioon. Tarinat-osiossa eilen julkaistussa tarinassa Kärki kertoi, että suostuu tekemään tänä vuonna vain yhden keikan, jos siitä maksetaan kyseinen summa.

"Voin tehdä tänä vuonna yhden keikan, jos joku maksaa 50 000€", Kärki kirjoittaa. 

Hetken päästä julkaisun perään ilmestyi toinen story, jossa näytetään Kärjen ja Ruisrock-tilin välinen yksityiskeskustelu ja kättä paiskaava emoji. Seuraavaksi tiedotettiin jo Kärjen kiinnityksestä festivaalin esiintyjäksi. Ruisrock tiedotti kiinnityksestä omilla sivuillaan, mutta myös Ibe nosti uutisen omalle Instagram-sivulleen. Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Myös Ruisrockin sivuilla Kärki kertoo olevansa innoissaan, että vuoden ainoa keikka sijoittuu juuri Ruissaloon.

"Aivan mielettömän siistiä palata lavoille juuri Ruisrockissa! Tää festivaali on itsellekin poikkeuksellisen tärkeä, eikä missään ole vastaavaa tunnelmaa kuin Ruississa. Perjantain keikka on paitsi hetkellinen paluu keikkatauolta, mutta myös mulle koko vuoden ainoa keikka – ja siitä tulee ihan uskomaton", Kärki kuvailee tiedotteessa.

Tarinat säilyvät Instagramissa 24 tunnin ajan.

Lue myös: Gettomasa kommentoi vihdoin kohuhaastatteluaan - kertoo, miksi vaikeni kiivaimman kohinan hetkellä

Lue myös: Sexmane teki järkälemäisen hitin yhteistyössä Cheekin kanssa - "Soitin Jarelle ja hän fiilasi sitä ideaa"

Lue myös: IS: Suomalaisräppärin somevideosta aloitetaan rikostutkinta: "Tietysti poliisin täytyy puuttua"

Kilpailut

Uusimmat