Kuva: AOP

Tom Holland on jättänyt alkoholin - raittiina yli vuoden ajan

11.05.2023 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Tom Holland tähdittää psykologista trilleriä, ja roolin myötä näyttelijä on päätynyt pohtimaan myös omaa mielenterveyttään.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Näyttelijä Tom Holland, 26, on sukeltanut oman mielensä syövereihin uuden roolinsa myötä.

Holland näyttelee The Crowded Room -minisarjassa Danny Sullivania, joka pidätetään epäiltynä hirvittävistä rikoksista. Sarjan tarina mukailee Billy Milliganin tarinaa. Hän oli ensimmäinen henkilö, joka on vapautettu rikossyytteistä dissosiatiivisen identiteettihäiriön perusteella.

Rooli psykologisessa trillerissä on saanut näyttelijän pohtimaan omaa mielenterveyttään.

Holland kertoo Entertainment Weekly -julkaisun haastattelussa olleensa ilman alkoholia vuoden ja neljä kuukautta.

- Puhuminen psykiatreille Dannyn ja Billyn kamppailuista on ollut jotain, joka on ollut informatiivista omalle elämälleni, näyttelijä toteaa haastattelussa.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Holland ei kommentoi haastattelussa enempää raitistumistaan. Näyttelijän mukaan hänen työnsä on ollut erityisen hyödyllinen auttamaan häntä tunnistamaan itselleen stressaavia tilanteita. Hän toteaa yhdeksi stressitekijäksi muun muassa sosiaalisen median.

Holland on todennut aiemminkin, että hänen tulisi jättäytyä pois sosiaalisesta mediasta.

- Pidän tauon sosiaalisesta mediasta mielenterveyttäni varten, koska Instagram ja Twitter tuntuvat minulle liian kuormittavilta ja kiihottavilta, Holland totesi viime elokuussa ilmoittaessaan somelakostaan.

- Jumitun kierteeseen, kun luen itsestäni asioita netistä. Se on lopulta hyvin haitallista mielenterveydelleni, joten päätin astua askeleen taaksepäin ja poistaa sovelluksen, Holland kertoi päätöksestään.

The Crowded Room -sarjassa nähdään pääosissa Hollandin lisäksi muun muassa Amanda Seyfried, Emmy Rossum sekä Sasha Lane.

Lue myös: Tom Holland liittyy somelakkoilijoiden joukkoon: "Hyvin haitallista mielenterveydelleni"

Lue myös: Zendaya onnitteli Tom Hollandia - jakoi harvinaisen yhteiskuvan parista

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat