JVG: ”Fanit yllättävät ja löytävät meidät aivan ihme paikoista”

22.04.2015 11:15 - Noora Suomalainen

Fanaattisimmat fanit löytävät ihailemansa artistit melkein mistä vain. Näin on käynyt myös JVG:lle.

JVG:n Jare ja VilleGalle kävivät Voicen haastattelussa juttelemassa muun muassa faneistaan. Molemmat ovat samaa mieltä siitä, että heidän ihailijansa ovat todella ihania ja kivoja.

Fanit ovat sisukkaita

Kaksikkoa ihmetyttää se, että miten paljon nuoret tytöt jaksavat kiertää heidän perässään. Joillekin faneille keikkojen kiertäminen isolla porukalla on kuulemma jo harrastus. Etelästä tulevat fanit ovat seuranneet räppäreitä Lappiin asti ja jotkut ovat jopa seilanneet viikon kaksikon laivakeikkojen ajan.

- En ymmärrä, miten ihmeessä he jaksavat, kommentoi Jare.

- Fanit yllättävät ja löytävät meidät aivan ihme paikoista. Sellaisistakin, mistä ei ikinä uskoisi meitä löytävän, VilleGalle kertoo.

Hulluimpia fanien tekemiä juttuja ovat Jaren mielestä ne, kun fanit seisovat kahdenkymmenen asteen pakkasessa viisi tuntia vain nähdäkseen idolinsa. Mitään vaikeita tilanteita ihailijoiden kanssa ei kuulemma ole syntynyt.

"Tuntuu, että kaikki tykkäävät"

Räppärit ovat olleet todella tyytyväisiä saamistaan kommenteista liittyen Tuulisii-biisiin. Suurin osa palautteesta on ollut positiivista.

- Mekin ollaan sellainen bändi, joka aina herättää tunteita. Puolet tykkää ja puolet vihaa. Nyt on pitkästä aikaa semmoinen meininki, että tuntuu, että kaikki tykkäävät tästä biisistä ja siitä tulee mahtava olo, sanoo VilleGalle.

Lue myös: JVG: "Suomalaiset naiset ovat epävarmoja ja miehet juntteja"

Kilpailut

Uusimmat