Niina Backman ja Lauri Kottonen muistelivat ensimmäisiä orgasmejaan

29.05.2015 14:10 - Mikko Räsänen

Niina Backmanin peruskouluvuosien liikunnanopettaja ei arvannut, miksi nuori Niina piti niin paljon kiipeilystä. 

Voicen iltapäivää juontavat Lauri Kottonen ja Niina Backman intoutuivat lähetyksessä puhumaan ensimmäisistä orgasmeista ja nuoruusvuosien seksuaalisesta heräämisestä. Lauria kiinnosti tietää, minkä ikäisenä Niina oli saanut ensimmäisen orgasminsa.

- Muistan sen aikakauden lapsena, kun yhtäkkiä hiffasi, että alakerrassa tuntuu kivalta, kun vähän kutittaa, Niina muisteli.

- Varmaan 18-20-vuotiaana on tullut se ihan ensimmäinen orgasmi. Tuo mistä sanoin äsken, oli jännä fiilis, kun kiipeät tarpeeksi korkealle puuhun, puristat reisiä oikein kovasti sitä puuta vasten ja vaan hivutat itseäsi ylöspäin, se rupeaa kutittelemaan tuolla alakerrassa.

- Kun Pikku-Niina keksi tämän, niin minähän olin siellä metsässä koko ajan kiipeilemässä puissa. Tai sitten liikuntatunnilla, kun saatiin valita kuka menee köysiin ja kuka puolapuille, niin olin koko ajan käsi ojossa huutamassa "Köydet! Köydet!", Niina muistelee.

Lauri ja Niina puhuivat siitä, miten naisille kiihottumisen piilottaminen on helpompaa kuin miehille. Pojat saavat ensimmäiset erektionsa jo pikkulapsina.

- Eihän pikkupoika edes ymmärrä mistä on kyse, Niina mietti.

- Mutta vähän isommat pojat taas ymmärtävät ja se onkin se ongelma. Esimerkiksi koulun diskossa on tanssittu vähän liian lähekkäin ja joutuu miettimään, tunteeko toi tämän vai eikö tunne, Lauri huomautti.

- Yläasteella ollessani ainakin meilläpäin Porin Meriporissa satiinibokserit olivat muotia ja kuljettiin paljon verkkareissa. Kerran koulussa oli jälkiruokana Ville Vallaton -jäätelöpuikot. Rinnakkaisluokalla oli Jenni, joka sattui imemään omaa puikkoaan aika intensiivisesti, Lauri muisteli.

Lauri kertoi, ettei Jenni varmasti ollut ajatellut jäätelönsyöntiään mitenkään seksuaalisesti, mutta vieressä tilannetta seurannut poikaporukka koki tilanteen toisin.

- Jenni sai puikon syötyä eikä huomannut sitä poikien tuijotusta. Kun sitten piti lähteä, niin meistä neljä viidestä nousi ylös, mutta yksi jäi pöytään istumaan yksin ja ilmoitti, että tulee vähän myöhemmin perässä.

Kuuntele kaksikon seksikeskustelu yltä. Orgasmikeskustelu alkaa kohdassa 04:30.

Lauri Kottonen ja Niina Backman
Voicen Iltapäivä
arkisin klo 14-18

Kilpailut

Uusimmat