Kuva: Senja Rapila

Sami Uotila: "Meinasin jättää Salatut Elämät välistä"

24.02.2016 13:15 - Senja Rapila

Teatterikorkeakoulusta vuonna 1998 valmistunut Uotila kertoo, että hänen mielestään Salkkareiden kaltainen pitkä projekti tuntui aluksi huonolta vaihtoehdolta.

Sami Uotila, 45, oli vuonna 1999 kahden vaiheilla lähteekö hän mukaan uuden draamasarjan kuvauksiin. Lopulta Salatut Elämät voittivat ja ohjelman tuttu pahis, Aki Nikkinen, sai kasvot.

- Mietin todella pitkään, koska tämä näytti niin pitkältä projektilta. Olin juuri päässyt teatterikorkeakoulusta ja oli hirveä hinku tehdä kaikkea erilaista, niin mietin sitooko tämä liikaa. Mutta loppupeleissä olen todella iloinen että tein sen valinnan, että lähdin tähän mukaan, Uotila kertoo Voicelle.

Lopulta mies päätyi tekemään kahden ja puolen vuoden sopimuksen roolihahmonsa suhteen, jonka jälkeen hän suuntasikin jo kohti muita haasteita.

- Olin luvannut itselleni, että hoidan itseni vielä teatterin lavalle ja minulla kävikin todella hyvä tuuri että pääsin Helsingin Teatteriin, johon oikeastaan jäin kymmeneksi vuodeksi, kunnes tuli hyvä tilaisuus tulla takaisin. Kun sain tehtyä sitä teatteria, erilaisia rooleja ja kasvaa näyttelijänä, niin tämä oli hyvä vaihe tulla takaisin tämän roolihenkilön pariin.

Lue myös: Salkkareiden Ronny Roslöf: "Koiraa ulkoiluttavat rouvat huutelevat perään"

Lue myös: Jesse Kaikuranta: "Puhun tunteistani kyllästymiseen saakka"

Kilpailut

Uusimmat