Kuva: Fotolia

10 asiaa, joita upean seksielämän omaavat naiset tekevät

03.01.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Hyvä seksielämä harvoin tulee itsestään, vaan sen eteen täytyy tehdä töitä.

Lue alta kymmenen asiaa, jotka 

1. Harjoittele kertomaan kauniisti, ettet saanut orgasmia

Tällä ei tarkoiteta sitä, että sinun tulisi harjoitella peilin edessä, kuinka kertoa juuri sängyssäsi olleelle miehelle ettei hän saanut sinua tulemaan. Mieti kuitenkin, kuinka sanoa yksinkertaisesti "en tullut vielä, mutta katsotaanko jos voisimme tehdä jotain asialle", jotta saat sanat suustasi oikean paikan tullen.

2. Kokeile itsesi kanssa kaikkea uutta

Monia niistä asioista, joita olet halunnut kokeilla jonkun toisen kanssa, voit luultavasti kokeilla myös yksin. Kun olet kokeillut asiat ensin itse on niitä paljon helpompi toteuttaa myös toisen kanssa. On paljon yksinkertaisempaa näyttää seuraavalle seksikumppanillesi selkeästi mitä haluat, kuin yrittää selittää lukemasi jutun perusteella, mitä haluaisit kokeilla.

3. Pidä alapäätäsi kauniina

Vaikka et olisikaan ajellut sieltä hetkeen, opettele silti pitämään alapäätäsi kauniina. Näin et myöskään stressaa kesken seksin tästä turhasta asiasta.

4. Käytä joskus pitkä aika itsesi tyydyttämiseen

Kannattaa harjoitella olemaan kärsivällinen itsensä ja vartalonsa kanssa. Käytä siis välillä pidemmän aikaa itsesi tyydyttämiseen kuin tavallisesti. Näin sinun on helpompi rentoutua myös silloin, kun kumppanisi haluaa tehdä olosi mukavaksi. Kun tunnet kehosi, sinun ei tarvitse panikoida, vaikka et tulisikaan nopeasti.

5. Kokeile erilaisia seksileluja

Oletko tottunut siihen yhteen ainoaan leluun, joka sinulla on ollut jo pidempään ja ajattelet sen pian korvaavan jopa unelmien miehen? Nyt on korkea aika kokeilla jotain uutta. Muista myös, että tässäkin pätee sama asia kuin kaiken muun uuden kokeilussa: kun olet ensin kokeillut sitä itse, on paljon helpompi ottaa se käyttöön myös seksikumppanin kanssa.

6. Kohtele vartaloasi kuin treenaisit seksimaratonia varten

Et voi koskaan tietää, milloin tapaat sen seuraavan seksikumppanisi, jonka kanssa voisit viettää tositoimissa vaikka koko yön. Varaudu siis siihen, että tällaisen tilanteen tullen myös kuntosi puolesta jaksat. Ja vaikka seuraava seksikumppanisi olisikin esimerkiksi tuleva aviomiehesi, kannattaa silti pitää huolta omasta kestävyydestään.

7. Anna itsellesi orgasmeja säännöllisesti

Anna itsellesi orgasmi useampana iltana viikossa vaikka olisit kuinka väsynyt. Kun teet omasta seksuaalisuudestasi yhden tärkeimmistä asioista itsellesi, tunnet itsesi rennommaksi ja tunnet myös enemmän hallitsevasi omaa elämääsi.

8. Kegelin harjoitukset

Ne eivät vie ylimääräistä aikaa, sillä ne ovat harjoituksia, joita voit tehdä oikeastaan missä tahansa salaa.

9. Puhu ystäviesi kanssa avoimemmin seksielämästäsi

Sen ei tarvitse mennä samalle tasolle kuin Sinkkuelämää-sarjassa, mutta avoin puhuminen kannattaa silti. Kun puhut enemmän seksistä sinulle läheisten ihmisten kanssa, tajuat ettei seksi ole niin iso ja pelottava asia.

10. Muuta negatiiviset ajatukset kehostasi positiivisiksi

Käytä edes kolme minuuttia päivästäsi siihen, että katsot itseäsi ja kerrot itsellesi, kuinka hyvältä mahasi tänään näyttää, sen sijaan että puristelisit ylimääräisiä kohtia kehossasi. Yleensä ne kehonosat, joista moitit itseäsi, ovat ne samat, joita stressaat seksin aikana. Ja stressaaminen taas ei johda hyviin orgasmeihin.


Lue myös: 9 syytä harrastaa seksiä valot päällä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat