Syksy on parasta aikaa itsensä hemmottelulle - lue toimivat vinkit ja nauti

25.09.2014 11:52 - Susanna Karttunen

Elämme parhaillaan värikkäintä vuodenaikaa ja siitä kannattaakin ottaa kaikki irti. Toimivat vinkit opastavat, kuinka syksystä kannattaa nauttia.

Syksy on paljon muutakin kuin sadetta ja flunssaepidemioita. Women's Health -sivusto kokosi kahdeksan ihanaa vinkkiä viilenevien päivien viettoon.


1. Suuntaa lenkkipolulle

Syksy on yksi ihanimmista vuodenajoista ulkona lenkkeilyyn. Ihastele juostessasi lehtien kauniita värejä ja nappaa itsestäsi selfie värikkäiden koivujen ja vaahteroiden ympäröimänä.

2. Vaihda hiusvärisi

Kesällä vaalentuneeseen hiuskuontaloosi saat pirteyttä lisäämällä syksyistä punertavuutta. Jos olet brunette, nyt on hyvä aika kokeilla, miltä näytät blondina. Uusi tyyli piristää.

3. Ihanat syysasusteet

Vihdoinkin! Nyt on aika suunnata kaupoille ja täydentää vaatevarastosi muhkeilla huiveilla, nahkahanskoilla ja suloisilla villapipoilla.

4. Poimi omenoita ja sienestä

Vielä on aikaa nauttia syksyisestä omena- ja sienisadosta. Miltä kuulostaisi ihana kermainen sienikeitto tai suussa sulava omenapiirakka?

5. Pue päällesi suuri ja pehmeä neule

Bikinikausi on ohi, joten kaiva kaappisi uumenista jättimäinen, pehmeä neule ja käperry se päällä teekupposen kanssa sohvan nurkkaan. Esimerkkejä ihanista neuleista voit katsoa aikaisemmasta artikkelistamme.

6. Lue ulkona

Käy lainaamassa kirjastosta koukuttava kirja ja suuntaa ulos lämpimän huovan kanssa lukemaan, värikkäästä syyssäästä samalla nauttien.

7. Osta uudet saapikkaat

Hemmottele itseäsi ja viimeistele upea syystyylisi näyttävillä bootseilla.

8. Nauti televisio-ohjelmista

Syksyllä televisiosta alkaa useita uusia laatusarjoja. Valitse niistä lempparisi ja jutustele niiden uusimmista käänteistä töissä ruokatunnilla.

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat