25-vuotias kaunotar laihdutti lähes 100 kiloa - katso ennen ja jälkeen -kuvat

08.11.2016 17:15 - Rea Tallgren

Simone Andersonin muodonmuutos jättää sanattomaksi.

Australialainen Simone Anderson, 25, on viimeisen vuoden aikana läpikäynyt hurjan muodonmuutoksen. Nuori nainen on onnistunut pudottamaan painoaan käsittämättömät 92 kiloa. 

Anderson painoi laihdutusprojektinsa alkaessa 169 kiloa. Hän onnistui laihtumaan paitsi ruokailutottumuksiaan ja kuntoilumetodejaan muuttamalla, myös laihdutusleikkauksen avulla. Lisäksi Andersonilta on poistettu ylimääräistä ihoa useassa leikkauksessa. 

Anderson on dokumentoinut muutoksensa niin Instagramiin kuin YouTubeenkin. Mielenkiintoisen tarinansa vuoksi Anderson on noussut suosituksi nettijulkkikseksi, jolla on esimerkiksi Instagramissa yli 200 000 seuraajaa.

Muitakin muutoksia

Tuttavat eivät ole tunnistaa muuttunutta naista. Laihtumisen lisäksi Anderson on alkanut täyttää huuliaan. Hänen mukaansa ohuet huulet olivat viimeinen asia, josta hän tunsi epävarmuutta. 

- Kun hymyilin, huuleni eivät edes näkyneet, hän selittää. 

Anderson on myös täyttänyt kasvojaan täyteaineella, sillä raju laihtuminen jätti ne hänen mukaansa roikkuviksi. 

- Minä ymmärrän, että osa ihmisistä ei hyväksy kosmeettista parantelua, ja heillä on siihen täysi oikeus. Minun ei kuitenkaan tarvitse tietää heidän mielipiteitään, jokainen päättäköön itse, mitä kasvoilleen tekee, nainen summaa. 

Katso kuvia Andersonista alta. 

Lue myös: Haaveissa laihtuminen? 5 asiaa, jotka kannattaa korjata ruokavaliossa tulosten saamiseksi

Lue myös: Päänsärky vähenee, auttaa laihtumisessa - 10 hyvää syytä syödä kurkkua

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat