Yksin synttäreitään viettäneen tytön onni kääntyi: Saanut yli 10 000 onnittelukorttia

17.06.2016 09:45 - Iiro Myllymäki

Sosiaalisen median ansiosta autistisen Halleen 19. syntymäpäivä on hyvin erilainen kuin edellinen.

Uutisoimme viime viikolla, että Facebookissa levisi kuva yksin 18-vuotissynttäreitään viettäneestä Hallee Sorensonista. Kuvan yhteydessä Halleen serkku Rebecca Lyn kirjoitti Halleen olevan autistinen ja tulleensa surulliseksi, kun kukaan ei saapunut juhlimaan hänen syntymäpäiviään. Kirjoituksessa Lyn vetosi Facebookin käyttäjiin ja pyysi ihmisiä lähettämään serkulleen syntymäpäiväkortteja, jotta yksinäisten syntymäpäivien aiheuttama mielipaha väistyisi.

Lynin päivitys noteerattiin laajasti, ja kortteja ja lahjoja on sittemmin sadellut todella paljon. Vain alle viikossa korttien ja lahjojen määrä on kivunnut peräti kymmeneen tuhanteen. Halleen varsinainen syntymäpäivä on vasta 2. heinäkuuta, joten siihen mennessä muistamisten määrä ehtii vielä kasvaa reilusti.

"Kiitollisuutta hankala pukea sanoiksi"

Halleen täti Robyn on kommentoinut tilannetta Stuff.nz-sivustolle.

- Tätä kiitollisuutta on hankala pukea sanoiksi. Tämä palauttaa uskon siihen, että suurin osa ihmisistä on kilttejä ja rakastavia ja että meillä on kyky välittää toisista, vaikka he olisivatkin kaukana, Robyn sanoo.

Halleen syntymäpäiville on omistettu ”Hallee’s 19th Birthday” -niminen Facebook-sivu. Sivulla on jaettu kuvia Halleen saamista korteista ja lahjoista. Sivulla on jo yli 20 000 tykkääjää. Alta pääset näkemään Halleen serkun alkuperäisen nettihitiksi nousseen päivityksen ja kuvan saapuneista korteista:  

Lue myös: "Hänen sydämensä särkyi" - kuva autistisen tytön yksinäisistä synttäreistä leviää netissä

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat