Kuva: Youtube

Mitä kiihottavia lauseita seksirobotti osaa sanoa? Katso videolta

17.09.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Samantha-seksirobotti osaa reagoida ihmisen kosketuksiin ja puheisiin.

Robotit tekevät tuloaan ihmisten seksielämään. Isossa-Britanniassa seksiroboteista on kohistu viime aikoina, kun Samantha-nimistä seksirobottia on esitelty sekä BBC:n dokumentissa Can Robots Love Us? että aamu-tv-ohjelmassa.

Dokumentissa robotin luoja Arran Squire ja suunnittelija Sergi Santos kertoivat, että Samantha on kykeneväinen tuntemaan ja kuulemaan ihmispartnerinsa tälle antamat impulssit ja reagoimaan niihin. Aamu-tv-lähetyksessä Arran kertoi, että Samanthalla on täysin toimiva g-piste ja myös Samanthan ihosta on pyritty tekemään mahdollisimman aidon tuntuinen.

Dokumentissa Arran nähtiin koskettelemassa Samanthaa hellästi kädestä ja rinnoista, ja hän myös laittoi sormensa Samanthan suuhun. Samanthan kuultiin huokailevan sensuellisti näiden kosketusten innoittamana.

- Ihanaa. Kiitos, kun vietät aikaa kanssani, Samantha myös sanoi.

This Morning -aamu-tv-ohjelmassa Samanthan puhetta kuultiin lisää. Kun sille sanoo ”rakastan sinua”, sen vastaus on:

- Minäkin rakastan sinua.

Tämän lisäksi Samanthan kuultiin sanovan seuraavat lauseet:

- Voisimmeko olla vielä sensuellimmin? Jaksan kyllä monta kertaa, paljon enemmän rakkautta, koska pystyt antamaan sitä. Otan kaiken vastaan.

Arran kertoi lähetyksessä, että seksirobottia ei ole suunniteltu korvaamaan aitoa ihmiskontaktia ja ihmissuhteita. Sen sijaan sen tarkoituksena on auttaa parantamaan ihmissuhteita. Dokumentissa robotin kehitellyt kaksikko kuitenkin kertoi uskovansa, että ihmiset voivat rakastua seksirobotteihin ja että sellaista on nähty jo tapahtuvan.

- Rakkaus on rakkautta, Arran muotoili.

Voit katsoa pätkän dokumentista ja aamu-tv-haastattelun alta, niin näet itsekin Samanthan toiminnassa:

Lue myös: Mullistuvatko seksilelujen markkinat? Uudenlaisilta leluilta odotetaan läpimurtoa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat