Kuva: Shutterstock

Kati pudotti painoaan ja ahdistui reaktioista: "Ensimmäisen kerran isoäitini otti minusta kuvan"

08.11.2021 20:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Katin tarinaan on samaistunut moni.

Kati, 29, kertoo omalla TikTok-tilillään karun tarinan painonpudotuksesta sekä siitä, miten se muutti ihmisten suhtautumista häneen. Katin mukaan hän ryhtyi painonpudotukseen itsensä ja oman terveytensä vuoksi.

- Halusin enemmän energiaa ja tietenkin halusin myös turvata oman terveyteni. Kun lääkärini sanoi, että jollen muuta elintapojani sairastun diabetekseen, päätin toimia, hän kertoo.

Kati pudotti painoaan 129 kilosta 61 kiloon. Kun keho muuttui, muuttui Katin mielestä myös muiden ihmisten suhtautuminen häneen. Naisen mukaan hän olikin yllättäen haluttua seuraa ja esimerkiksi he, jotka aiemmin olivat olleet kuin häntä ei olisikaan, halusivat nyt tutustua häneen. 

- Se muutti myös suhteeni perheeseeni. He olivat selvästi enemmän innoissaan nähdessään minut. Ensimmäisen kerran isoäitini otti minusta valokuvan. Muistan, kuinka hän kehui hoikkuuttani. 

Vaikka kaikki hänen ympärillään tuntui nyt olevan mallillaan, Katia ahdisti. Hän alkoi ajatella, ettei hän ollut arvokas ennen painonpudotustaan. 

- Minulle kehittyi syömishäiriö. Pelkäsin, että painoni nousee taas. Treenasin kovaa ja mahdollisimman vähän. Kehoni meni kuitenkin sekaisin. Mitä enemmän koitin elää kurinalaisesti, sitä enemmän painoni alkoi nousta, hän kertoo.

Katin mukaan hän piilotteli itseään kaksi vuotta, sillä ei halunnut kenenkään näkevän painonnousuaan. 

Katin tarina on koskettanut laajalti. Video on kerännyt TikTokissa yli 2,5 miljoonaa katselukertaa. Myös kommentteja on tullut runsaasti.

"Olen kokenut saman. Kun kehoni muuttui, sain yllättäen paljon ystävällisempää kohtelua," eräs kommentoija muun muassa toteaa.

Katin karun tarinan pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Nainen pudotti 60 kiloa painoa - rehellinen kirjoitus seurauksista koskettaa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat