Kuva: Fotolia

Äiti avautuu nolosta mokasta: 9-vuotias poika kuuli yhdynnän ja ihmeelliset kommentit!

29.08.2016 15:52 - Senni Loikala

Erään perheenäidin päivitys leviää netissä, sillä hänen lapsensa joutui kuulemaan jotakin, mitä ei todellakaan olisi pitänyt.

Australialainen bloggaajaäiti Mel Watts kirjoitti torstaina nettihitiksi nousseen Facebook-päivityksen monien vanhempien painajaisesta - nimittäin siitä, kun lapsi kuulee seinän läpi vanhempansa harrastavan seksiä.

Watts on eronnut 9-vuotiaan poikalapsensa isästä ja hän on naimisissa toisen miehen kanssa. Näin ollen poika kuuli äitinsä ja isäpuolensa petipainin. Watts kertoo, ettei hän ollut puhunut vielä seksiasioista poikansa kanssa.

Ajattelin, että ehkä hän on liian nuori. Ajattelin, kuinka hän on ensimmäinen lapseni eikä minulla ollut aavistustakaan, mikä olisi sopiva ikä puhua näistä asioista. Joten jätin sen kokonaan tekemättä.

Tänä aamuna toivoin, että olisimme puhuneet hänen kanssaan jo kauan sitten, sillä hän sai tietää seksistä kuulemalla siitä itse.

Eikä todellakaan muilta ihmisiltä.

Paljon pahempaa.

Nimittäin ohuiden seinien läpi.

Keskustelu seksin jälkeen

Watts kertoo päivityksessä, ettei kyseessä ollut mikään maailman intohimoisin yhdyntä. ”Poikani kuuli, kun sanoin, että: ”tuo oli spermalastin tuhlausta” ja, kun aviomieheni sanoi, että: ”tuo oli huonoin kerta." Ja sitä se todellisuudessa olikin. Sitten mieheni sanoi jotakin hauskaa, mikä sai minut nauramaan kovaäänisesti ja pystyin lopulta vaivoin sanomaan, että olin vähällä pissata alleni. Voitte siis kuvitella, ettei nämä olleet 9-vuotiaasta lapsestani mukavaa kuultavaa.

Järkyttynyt äiti kertoo päivityksessä myös, miten hänen poikansa reagoi, kun hän myöhemmin kohtasi äitinsä silmästä silmään. ”Kaikki, mitä hän aiheesta puhui, oli kysymys: ”voisitteko kenties olla hiljempaa, kun harrastatte seksiä?” Vastasin tähän, että ”totta kai rakas, olen pahoillani.

Watts painottaa, että tapahtunut nolottaa häntä suunnattomasti. Hän kuitenkin lopettaa päivityksen paljastamalla, että hän yrittää saada perheenlisäystä miehensä kanssa.

Tulen varmaan elämään selibaatissa, kunnes olen vanha ja seniili ja unohtanut tapahtuneen. Pojallamme on pian syntymäpäivät, joten skeittaamisen sijaan hän joutuu kuulemaan "luentoja" ihmisen biologiasta, kun hänen molemmat isänsä tulevat juttelemaan hänen kanssaan seksistä.

Samoihin aikoihin minä vaihdan lakanoita, kun koitan onneani tulla raskaaksi kymmenen vuoden tauon jälkeen.”

Katso alta Mel Wattsin netissä leviävä päivitys alta.

Lue myös: Äiti julkaisi kuvan alastomasta miehestään ja lapsestaan suihkussa - tarina taustalla liikuttaa

Lue myös: Äiti tekee upeita lettejä tyttärilleen - katso inspiroivat kuvat!

Lue myös: Äiti matkii 4-vuotiaan lapsensa kiukkukohtausta täydellisesti - katso hitiksi noussut video

Kilpailut

Uusimmat