Mikä on paras tapa relata lomalla? Suomalaisnaiset kertovat

12.05.2015 23:42 - Mikko Räsänen

Kun lomalla haluaa unohtaa arjen huolet, joku rentoutuu rannalla, toinen ottaa aurinkoa uima-altaalla ja kolmas haluaa harrastaa liikuntaa Mutta mikä tapa on se paras?

Voicella on lentokone -kilpailussa vietiin 32 suomalaisnaista viikoksi Alanyaan. Voicen ja Rela Tabsin yhdessä toteuttaman matkan päätteeksi naisilta kysyttiin, mikä on heidän mielestään paras tapa relata lomalla. Tällaisia vastauksia naisilta saatiin:

Sanna P:
"Paras tapa relata on tietty pötköttää poolilla ja nauttia ihanien ihmisten seurasta"

Henna:
"Paras tapa relata lomalla on tehdä asioita mistä tykkää ja olla siellä missä on hyvä olla. Seurassa tietenki ihanat rakkaat tai ehkäpä uudet upeat tuttavuudet unohtaa kaikki inhotusasiat ja keskittyä ja antaa aikaa itselleen. Levätä ja nauttia sekä unelmoida elämästä"

Katariina:
"Relaamispaikalla tai tavalla ei oo väliä - oli se sitten hotellinvessa turistiripulin kourissa, biitsillä selkä ja takapuoli poltettuna, merisairaana risteilyllä tai ähkyssä hotellihuoneen sängyllä.. Kunhan itellä vain on rento ja ihana olla, pulssi on normaali ja leposyke sopiva, ressi ei paina eikä arkihuolet mietitytä."

Maria:
"Paras tapa relata on tehdä asioita, joista itse tykkää ja nauttia olostaan, koska arki tuppaa monesti olemaan melko hektistä. Relatessa muu maailma unohtuu." 

Milla:
"Paras tapa relata lomalla.. Nauttia huolettomasti aurinkoisista päivistä ja uusien tuttavuuksien seurasta. Välillä lomalla voi löytää itsensä myös jännittävistäkin tilanteista, kuten hurjista vesiliukumäistä, mutta pitäähän relaamisen vastapainoksi olla äksöniä, että nauttii relailusta entistä enemmän."

Sanna S:
"Nauttia lomasta hyvässä seurassa, jonka mukana usein tulee myös hyvä meininki. Ei liikaa aikatauluja, eikä kiirettä. Relaa äläkä kelaa!"

Katja:
"Paras tapa Relata: ottaa aamulla relatabs, jättää kello kotiin, unohtaa kiire ja antaa mennä sinne minne nenä näyttää ja nauttia kaikesta uudesta!"

Jaana:
"Paras tapa relata lomalla on nauttia uusista elämyksistä täysin "rinnoin" vailla huolen häivää. On vain ihanaa olla ja mennä, katsella ja kuunnella, haistella ja maistella. Lämpö, aurinko ja vesi." 

Mira:
"Paras tapa relata lomalla nauttia auringosta (jos se paistaa) shoppailla , olla tuijottamatta aikaa ja tehdä asioita omaan tahtiin. Laittaa aivot narikkaan ja naattia. Myös Ehkä ihmetellä mitä huominen tuo tullessaan."

Maiju:
"Paras tapa relata on go with the flow - tehä just sitä mikä hyvältä tuntuu ja nauttia olosta, ilman kiirettä ja kellon perässä juoksemista. Hyvässä seurassa relaa paremmin, oli se sitten ihan oman itsensä seura vaan tai lauma tuntemattomia samanhenkisiä mimmejä"

Mari:
"Paras tapa relata on tehdä sitä mitä mikä sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Relaaminen voi olla perinteistä kirjan lukemisen altaan reunalla välillä torkahtaen. Joku toinen päivä rentoutumista voi olla shoppailu, hulppeiden maisemien tuijottelu kanjonissa, villi vesipuistoseikkailu tai vaikka kreisibailausta kunnon menomestassa. Rentoutuminen tulee siitä, että olet vapaa tekemään sitä mitä sillä hetkellä mieli tekee." 

Paula:
"Paras tapa relata on köllötellä auringon lämmössä ja välillä käydä kastaan varpaat viilentävään meriveteen, unohtaa aika ja olla ihan sekasin mikä viikonpäivä nyt olikaan menossa!"

Osallistu alla olevaan kyselyyn ja kerro, mikä on paras tapa relata lomalla. Käy sen jälkeen tutustumassa Voicella on lentokone -matkan kuvagalleriaan täällä.

Kilpailut

Uusimmat