7 asiaa, joiden et olisi uskonut palaavan muotiin

14.03.2015 20:15 - Henna Koste

Muistatko vielä, kun lenkkitossut-hame-yhdistelmä sai sinut puistelemaan?

Olet onnekas, jos säästit muovisandaalit muistona 90-luvusta. Monet takavuosien pahimmat muotisynnit ovat nyt huipputrendikkäitä. Muotiväki näyttää mallia, kuinka ne yhdistetään tänä päivänä.

1. Äitifarkut

Kainaloita kurotteleva farkkujen vyötärö ei ollut järin muodikas, kun lantiomalliset housut jyräsivät 2000-luvun vaihteessa. Nyt muutkin kuin äiti-ihmiset ovat hyväksyneet, että korkeavyötäröiset farkut ovat paitsi mukavat, mutta myös katu-uskottavat.

2. Sukan varret näkyvillä

Varrettomat sukat ovat olleet suosiossa viime vuosina. Nyt sukat saavat olla hulvattomat, eikä niitä tarvitse enää peitellä. Ennakkoluuloton yhdistää sukat korkokenkien kanssa.

3. Muovisandaalit

Nämä saunailtojen suosikkikengät ovat taas ajankohtaiset. Muotiväki on ottanut sandaalitrendin omakseen. Älä unohda lakata varpaankynsiä!

4. Lenkkarit

Urheilutossut eivät enää kuulu vain kuntosalille. Nyt myös suuret muotitalot, kuten Chanel ja Moschino ovat tehneet lenkkareista entistä trendikkäämmät. 

5. Logot vaatteissa

Urheilubrändien logot piilotettiin vielä hetki sitten vaatekerrosten alle. Nyt näyttävä logopainatus tekee asusta trendikkään.

6. Jättikokoiset neuleet

Lainaa rohkeasti vaatteita poikaystäväsi kaapilta. Jo 80-luvulla villinneet ylisuuret paidat näyttävät taas muodikkailta.

7. Lippahatut

Myöskin urheiluasusteeksi leimautunut lippis on nyt trendikäs valinta. Vihdoin on pipojen on vuoro lomailla.

Lue myös: Sporttimuoti valloittaa taas: Katso 3 kevään trendikkäintä yhdistelmää

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat