Millainen meikki näyttää parhaalta valokuvissa? Kätevät vinkit koottiin yhteen

17.03.2015 19:45 - Senni Loikala

Valokuvissa hyvältä näyttämisen ei tarvitse olla mitään salatiedettä. Kätevien meikkivinkkien avulla onnistut varmasti.

Pohjusta huolella

Iho kannattaa pohjustaa huolella erityisesti niinä päivinä, jolloin tiedät olevasi kameran edessä. Kosteusvoide, meikkivoide ja puuteri saavat oikein käytettyinä hipiäsi hehkumaan kauniisti ja piilottaa ihon epäpuhtaudet myös valokuvissa.

Suosi mattasävyjä

Suosi meikissä mattasävyjä ainakin silloin, kun edessä on hetki salamavalojen räiskeessä. Muussa tapauksessa luonnossa kauniin kiiltävä iho voi näyttää rasvaiselta valokuvissa.

Meikkaa luonnon valossa

Kun ehostat itseäsi valokuvaa varten, kannattaa meikki loihtia valoa tulvivan ikkunan edessä. Sisätiloissa tehty meikki voi joskus näyttää liian raskaalta, kun on aika mennä ovesta ulos tai kameran eteen.

Valitse keltasävyinen puuteri

Valokuvia ajatellen voi olla hyvä välttää läpikuultavaa tai säihkyvää puuteria, sillä ne voivat saada näyttämään, että ihosi olisi kostea. Sen sijaan keltaiseen vivahtavat puuterit näyttävät usein hyviltä linssin edessä.

Meikkaa silmänympärykset huolella

Peitepuikko on monien kiireisten ihmisten hyvä ystävä ja sillä saa helposti tummat silmänaluset piiloon. Ennen valokuvausta kannattaa kuitenkin tarkistaa, ettei peiteväri ole epätasaisesti iholla täyttäen ihon pienet juonteet ja näyttäen eriväriseltä verrattuna muuhun ihoon.

Rohkeasti väriä luomille

Luomiväreissä kannattaa välttää pastellisävyjä, kun taas syvät ja rohkeat värit näyttävät upeilta valokuvissa. Esimerkiksi kulta, suklaanruskea, smaragdinvihreä tai jopa punainen korostavat kauniisti silmiä valokuvissa.

Tee silmämeikistä tumma

Ennen valokuvausta kannattaa käyttää mustaa silmienrajausta ja mustaa ripsiväriä, sillä myös ne korostavat silmiäsi. Musta väri luo vahvaa kontrastia, mikä näyttää hyvältä kuvissa.

Muista poskipuna

Lisää poskillesi reilusti poskipunaa ennen kuin poseeraat linssin edessä, sillä se tuo kauniisti eläväisyyttä kasvoillesi. 

Täytä kulmakarvasi

Ennen valokuvausta kannattaa myös tarkistaa, että kulmakarvat näyttävät hyviltä. Koska kuvassa huomio monesti kiinnittyy kasvoihisi, on hyvä pitää kulmakarvat kauniina. Meikkaa kulmasi kulmakynän avulla sieviksi.

Meikkaa huulet

Voimakkaat kontrastit meikissä näyttävät hyvältä valokuvassa, joten myös huulipunaa kannattaa lisätä ennen kuvaussessiota. Kuvia ajatelleen huultenrajauskynän käyttö on hyvä hallita, sillä sen avulla kasvosi ovat ihanteelliset kuvattavat pitkin päivää.

Lisää tekoripsiä

Saat silmäsi näyttämään valokuvissa erityisen viehkeiltä, jos lisäät muutamia tekoripsiä lähelle silmiesi ulkokulmia ennen kuin menet kameran eteen.

Seuraava artikkeli: Kauneustrendit hämmentävät: Meikkaa itsestäsi flunssaisen näköinen ja kiinnitä silmäpussitarrat

Lähde: All Women Stalk

Kilpailut

Uusimmat