5 erilaista mekkoa, jotka tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista

09.04.2015 21:15 - Reija Saarinen

On olemassa sanonta, jonka mukaan kenkiä ei voi koskaan olla liikaa. Vähän samaa voisi kuitenkin sanoa myös mekoista.

Mekot ovat hyvin naisellisia ja sopivatkin sen vuoksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sen vuoksi jokaisen naisen kannattaa hankkia edes viisi erilaista mekkoa, jotta pukeutuminen eri tilanteisiin on mahdollisimman helppoa.

1. Pikkumusta

Täydellisesti istuva pikkumusta on todellinen must-hankinta. Kyseinen vaate kun taipuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen erilaisten asusteiden avulla.

2. Laadukas ja näyttävä maksimekko

Maksimekkossakin kannattaa panostaa laatuun. Vaikka hinta saattaakin olla hieman kalliimpi, kestää mekko varmasti pidempään ja näyttää hyvältä muutaman pesun jälkeenkin. Maksimekko on myös vaate, jonka voi heittää päälle niin töihin kuin iltamenoihinkin.

3. Kapeaolkaiminen mekko

Kapeaolkaiminen mekko tulisi löytyä joka naisen kaapista. Pienet olkaimet saavat aikaan jännitystä, sillä pieni "lipsahdus" ja niin sanottu paljastelu on täysin mahdollista. Se toimii myös monenlaisissa asuissa, siis ihan yksinään tai osana kerrospukeutumista.

4. Värikäs mekko

Jokainen nainen tarvitsee vähintään yhden näyttävän ja huomiota herättävän mekon. Se voi olla esimerkiksi räikeän värinen tai rohkean kukallinen. Tärkeintä on, että se on mahdollisimman näyttävä ja sopii vaikka yksivärisen nahkatakin seuraksi.

5. Leninki

Naisen kannattaa hankkia kaappiinsa edes yksi leninki, joka sopii hienompiin tilaisuuksiin.

Lue myös: Vaihtelua perusponnariin? Kopioi helppo tyyli muotiviikoilta

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat