Kuva: AOP

Mötley Crüe säveltää musiikkia uuden kitaristinsa kanssa - "Menemme studioon ensi viikolla"

15.04.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nikki Sixx vahvistaa, että yhtye säveltää uusia kappaleita.

Mötley Crüe kiertää tänä keväänä ja kesänä kattavasti maailmaa ja yhtye saapuu myös kesäkuussa Suomeen.

Yhtyeen basisti ja johtohamo Nikki Sixx vahvistaa Twitter-sivullaan, että bändi on säveltämässä uutta musiikkia ja astelemassa studioon. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, julkaiseeko Mötley Crüe esimerkiksi uuden albumin. Kitaristina nauhoituksissa ja sävellysprosessissa toimii uusi kitaristi John 5.

"Kappaleiden kirjoittamisen luova prosessi on aina ollut bändin sydän. Menemme studioon ensi viikolla ja nauhoitamme vähän ja katsomme, mitä tapahtuu. Meillä ei ole selkeää suunnitelmaa. Annamme vain laulujen ohjata meitä", Sixx kirjoittaa. 

Viimeksi Mötley Crüe on julkaissut levyllisen uutta musiikkia vuonna 2008 Saints of Los Angeles -albumin tiimoilta. 

Mötley Crüe ilmoitti viime vuonna, että yhtyeen alkuperäinen kitaristi Mick Mars ei ole kykeneväinen kiertämään. Syy on muusikon pitkäaikaisessa sairaudessa, eli selkärankareumassa (Ankylosing Spondylitis).

Marsin tilalla Euroopan- ja Etelä-Amerikan-kiertueella nähdään John 5, joka on tuttu muun muassa Marilyn Mansonin kitaristina.

Vastikään Mick Mars ja hänen asianajajansa ilmoittivat, että haastavat Mötley Crüen oikeuteen. Mars ei halunnut omien sanojensa mukaan siirtyä sivuun, vaan oli valmis tekemään uutta musiikkia ja pistokeikkoja. Marsin mukaan hänestä kuitenkin haluttiin päästä eroon. Muusikon osuutta yhtyeen tuloista leikattiin myös 25 prosentista 5 prosenttiin.

Lue myös: Mötley Crüe ei ole lopettamassa - "Tämä ei ole viimeinen kiertueemme"

Lue myös: Mötley Crüen Nikki Sixx perustelee, miksi yhtye valitsi kitaristikseen juuri John 5:n

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat