Kuva: AOP

L.A. Guns -laulaja haukkuu Mötley Crüen - "Hirvittävä bändi"

21.04.2023 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Phil Lewis ottaa myös kantaa siihen, miltä yhtye kuulostaisi, jos he eivät käyttäisi taustanauhoja.

Mötley Crüe aloitti pitkän kiertueen ja ilmoitti, että yhtyeen kitaristi Mick Mars ei ole kykeneväinen kiertämään. Syy oli yhtyeen mukaan muusikon pitkäaikaisessa sairaudessa, eli selkärankareumassa (Ankylosing Spondylitis). 

Marsin tilalla kitaraa soittaa John 5.

Viime aikoina Mötley Crüe on ollut kohujen keskellä, sillä Mick Mars kertoi haastavansa yhtyeen oikeuteen. 

Mars ei halunnut omien sanojensa mukaan siirtyä sivuun, vaan oli valmis tekemään uutta musiikkia ja pistokeikkoja. Marsin mukaan hänestä kuitenkin haluttiin päästä eroon. Muusikon osuutta yhtyeen tuloista leikattiin myös 25 prosentista 5 prosenttiin. Mars myös kertoi, kuinka yhtye käyttää paljon taustanauhoja ja Nikki Sixxin bassoraidat tulevat keikalla tietokoneelta ja Mick oli yhtyeestä ainoa, joka yritti soittaa kaiken livenä.

Mick Marsia ovat tukeneet monet muusikot ympäri maailmaa ja nyt suunsa on avannut L.A Guns -yhtyeen laulaja Phil Lewis. Lewis ei säästellyt sanojaan. 

- Mötley Crüe kuulostaisi varmasti paskalta, jos he soittaisivat oikeasti livenä isolla stadionilla. He ovat hirvittävä bändi ja he ovat aina olleet. Ainoa hyvä soittaja on nyt vielä erotettu. En koskaan pitänyt heistä. 

- Heistä tuli miljonäärejä hyvin nuorena eivätkä he koskaan kehittäneet sosiaalisia taitojaan. Vähän kuin lintu lähtisi pesästä liian aikaisin: se ei kehity. Varsinkin kolme heistä eivät osaa sosiaalisia taitoja. Mick on eri kategoriassa, koska hän on niin paljon vanhempi kuin muut.

Tällä hetkellä Mötley Crüe on studiossa tekemässä uutta musiikkia. Yhtye saapuu kesäkuussa Hyvinkäälle. 

Lue myös: Mick Mars ei kestänyt sitä, että Mötley Crüen keikoilla musiikki tuli nauhalta - "Hän oli kyrsiintynyt"

Lue myös: Mötley Crüe säveltää musiikkia uuden kitaristinsa kanssa - "Menemme studioon ensi viikolla"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat