Kuva: AOP

Mötley Crüen Nikki Sixx kommentoi Mick Marsin haastetta - "Häntä johdatetaan harhaan"

24.04.2023 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sixx kertoo tuoreessa haastattelussa, että John 5 on tuonut bändiin uutta virtaa.

Mötley Crüen kuluvalla maailmankiertueella nähdään vain kolme alkuperäistä jäsentä, sillä Mick Mars siirtyi, tai siirrettiin, syrjään kitaristin paikalta. Nikki Sixxin, Tommy Leen ja Vince Neilin kanssa lavalla nähdään kitaristi John 5.

Sixx sanoo Planet Rock -julkaisun haastattelussa, että John 5 on mahtava muusikko ja läheinen ystävä, joka sopii hyvin bändiin.

- Olemme olleet Johnin kanssa ystäviä jo pitkään ja saatan vitsailla, että "Niin kauan kuin sinä olet 5, minusta on mahtavaa olla Sixx". Tiedättehän, typeria hauskoja vitsejä. 

- Juttelemme ja jammailemme jatkuvasti. Tommy ja John ovat läheisiä. Vince rakastaa häntä. Hän on mahtava kaveri ja mahtava muusikko. 

Sixx sanoo, että uusi yhtyetoveri on tuonut mukanaan uutta virtaa.

- Jokainen muusikko soittaa eri tavalla eikä tässä ole kyse mistään siitä, että meillä olisi jotain toista vastaan jotain. Soitamme samoja kappaleita edelleenkin ja uusi jäsen tuo jotain uutta, mikä on inspiroivaa. 

Mars ei halunnut omien sanojensa mukaan siirtyä sivuun, vaan oli valmis tekemään uutta musiikkia ja pistokeikkoja. Marsin mukaan hänestä kuitenkin haluttiin päästä eroon. Muusikon osuutta yhtyeen tuloista leikattiin myös 25 prosentista 5 prosenttiin. Mars myös kertoi, kuinka yhtye käyttää paljon taustanauhoja ja Nikki Sixxin bassoraidat tulevat keikalla tietokoneelta ja Mick oli yhtyeestä ainoa, joka yritti soittaa kaiken livenä.

Lopulta Mick Mars kertoi haastavansa yhtyeen oikeuteen. Sixx kommentoi Marsin ulostuloa.

- Jos yksi jäsenistä kertoo, että ei voi kiertää terveydellisistä syistä johtuen, siinä on kaksi vaihtoehtoa. Joko lopettaa bändi tai jatkaa eteenpäin. 

- Toivomme hänelle kaikkea hyvää ja tiedämme, että hän on hieman hämillään ja häntä johdatetaan harhaan edustajien toimesta. Me keskitymme nyt siihen, miksi olemme kiertueella. 

Lue myös: Mötley Crüen Nikki Sixx perustelee, miksi yhtye valitsi kitaristikseen juuri John 5:n

Lue myös: Nikki Sixx ei pitänyt Ozzy Osbournen ex-basistin kommenteista - muusikko pyysi anteeksi

Lue myös: L.A. Guns -laulaja haukkuu Mötley Crüen - "Hirvittävä bändi"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat