Kuva: AOP

Mötley Crüe -kitaristi John 5 ottaa kantaa Mick Marsin väitteisiin - "Olisi hullua"

14.05.2023 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

John 5 sanoo, että hän ja Mars kunnioittavat toisiaan.

Mötley Crüen kuluvalla maailmankiertueella nähdään vain kolme alkuperäistä jäsentä, sillä Mick Mars siirtyi, tai siirrettiin, syrjään kitaristin paikalta. Nikki Sixxin, Tommy Leen ja Vince Neilin kanssa lavalla nähdään kitaristi John 5.

Mars ei halunnut omien sanojensa mukaan siirtyä sivuun, vaan oli valmis tekemään uutta musiikkia ja pistokeikkoja. Marsin mukaan hänestä kuitenkin haluttiin päästä eroon. Muusikon osuutta yhtyeen tuloista leikattiin myös 25 prosentista 5 prosenttiin. Mars myös kertoi, kuinka yhtye käyttää paljon taustanauhoja ja Nikki Sixxin bassoraidat tulevat keikalla tietokoneelta ja Mick oli yhtyeestä ainoa, joka yritti soittaa kaiken livenä.

John 5 kertoo tuoreessa Sirius XM -radiokanavan haastattelussa, että on itse yhteydessä Mick Marsiin.

- Juttelemme jatkuvasti. Vaihdoimme myös joululahjat. Kun ilmoitettiin, että minusta tulee Mötley Crüen uusi kitaristi, Mars lähetti minulle kannustusviestin. Me kunnioitamme toisiamme, John 5 sanoo. 

John 5 ottaa myös kantaa Marsin väitteeseen, että Nikki Sixxin bassoraidat, ja monet muut instrumentit, tulisivat livenä taustanauhalta.

- Sixx soittaa jokaisen nuotin lavalla, 100 prosenttisesti. Jos kuuntelette keikkojamme, kuulette virheitä. Kaikki tulee livenä. Esimerkiksi NFL Draft -tapahtumassa Home Sweet Home -kappaleessa soitimme väärän nuotin. Luuletko, että laittaisimme virheen taustanauhalle? Se olisi hullua.

- Kuunnelkaa keikkojamme ennen kuin teette johtopäätöksiä. Tietenkin käytämme teknologiaa taustalauluihin, introihin ja outroihin sekä muihin yksityiskohtiin. He ovat tehneet sitä Dr. Feelgood -albumista lähtien. Mutta minä, Nikki, Tommy Lee ja Vince Neil hoidamme soittomme ja laulumme livenä. 

Mötley Crüe saapuu kesäkuussa Hyvinkäälle Rockfest-tapahtumaan. 

Lue myös: Mötley Crüen Nikki Sixx kommentoi Mick Marsin haastetta - "Häntä johdatetaan harhaan"

Lue myös: L.A. Guns -laulaja haukkuu Mötley Crüen - "Hirvittävä bändi"

Lue myös: Mötley Crüe on tällä hetkellä studiossa - mukana tuottajalegenda

Lähde: UCR

Kilpailut

Uusimmat