Suomalaisrokkari muistelee alkuaikojen takahuonetunnelmia: Raivokohtauksia tuli

20.11.2010 18:02 -

Uniklubi on ehtinyt uransa aikana koluta monenlaisia keikkapaikkoja ja esiintyä monenmoisissa olosuhteissa. Voicen The Risteilyllä esiintyneen yhtyeen basisti Teemu muisteli, että yhtyeen alkuaikoina saattoivat hermot kiristyä kovastikin, mikäli esiintymispaikan takahuoneessa eivät tarjoilut olleet kunnossa.

Teemun mukaan bändi ei edelleenkään vaadi backstagelle kummoisia tarjoiluja. Yhtyeen uran alkupuolella kuitenkin saattoi vastaan tulla keikkapaikkoja, missä muusikot eivät saaneet mitään syödäkseen ja juodakseen.

- Kyllähän sitä on jo toki tottunut kaikkeen. Alkuun jos takahuoneessa ei ollut mitään, niin se rupesi v*tuttamaan. Täytyy sanoa, että kun nyt on muutama vuosi ikääkin tullut eikä olla mitään parikymppisiä, niin ei enää jaksa hermoilla. Raivokohtauksia tuli kyllä aikanaan, mikäli tarjolla ei ollut yhtään mitään.

Suomen kaltaisessa pienessä maassa ahkerasti kiertävät artistit kiertävät paljon samoissa keikkapaikoissa. Teemu sanoo, ettei tylsistymistä kuitenkaan pääse tulemaan, vaikka jossain klubeissa on tullut käytyä lukuisia kertoja.

- Ei se ole mestoista kiinni. Se on sama, vaikka olisi 10 hengen paikka, kunhan meininki on hyvä.

Uniklubi esiintyi eilen päättyneellä Tallinkin Baltic Princesillä järjestetyllä Voicen The Risteilyllä. Kuvia bändin keikasta pääset katsomaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat