Cheekin Timantit on ikuisia -kappaleesta tehtiin heviversio - kuuntele

15.11.2013 11:45 - Rea Tallgren

Cheekin Timantit on ikuisia -kappale on saanut Radio Cityn juontaja Ville Kinaretin käsittelyssä uuden soundin.

Cheekin hittikappale Timantit on ikuisia on soinut radioaalloilla tiuhaan tahtiin julkaisunsa jälkeen. Nyt kappale on kuitenkin saanut hevikäsittelyn Radio Cityn Päivän -juontaja Ville Kinaretin käsittelyssä.

- Pyrin tuomaan kappaleeseen 90-luvun puolenvälin newyorkilaisen HC-metal -skenen henkeä. Koska kyseessä on underground-genre, pelkään, että kappaleen hittipotentiaali on suhteellisen pieni, harmittelee Kinaret.

Kinaret pyrki myös kappaleen promokuvassa kopioimaan suomiräppäriä mahdollisimman tarkasti. Siksi hän kampasikin hiuksensa sivujakaukselle ja koristeli kaulansa ketjuilla. Kuvaan pääsi toki myös samppanjapullo.

- Meidän vartaloissamme vaan taitaa olla hieman eroa, minä kun olen vähän tällainen isomman puoleinen kaveri.. Kinaret pohti.

Kuuntele Timantit on ikuisia -heviversio tästä!

Muun muassa Deep Insight -yhtyeessä vaikuttava Kinaret tekee marraskuussa Radio Cityn coverkuukauden kunniaksi joka perjantaina heviversion jostain tunnetusta kappaleesta. Aikaisemmin käsittelyssä on ollut Jenni Vartiaisen Junat ja naiset, jonka voit kuunnella tästä.

Cheekin Timantit on ikuisia -kappaleen voit kuunnella alta.

Radio City ja The Voice kuuluvat SBS Discovery Radioon.

Kilpailut

Uusimmat