Kuva: Fotolia

Oletko hyvä sängyssä? Seitsemän seikkaa, jotka parantavat petitaitojasi

22.07.2016 21:15 - Pauliina Jokinen

Kukapa ei haluaisi olla mestari sängyssä?

Parhaimmatkaan seksiasennot eivät välttämättä tuota mielihyvää, jos korvien välissä asenne ei ole kohdallaan.

Petipuuhissa tärkeintä ei olekaan upea kroppa tai mielettömän alusvaatteet, vaan asenne. Daily Mailin listaamat seitsemän neuvoa parantavat seksielämää varmasti.

Kuuntelet ja opit

Se, jos joku on hyvä sängyssä, tarkoittaa useimmiten sitä, että pidätte samanlaisesta seksistä. Jos haluat olla paras mahdollinen rakastaja, on teidän molempien kuunneltava toisianne ja otettava neuvoista opiksenne.

Hallitset perinteiset seksikikat ja osaat parantaa niitä

Haluat oppia ja hioa taitojasi - ja ainoa keino, jolla se todella onnistuu, on harjoittelu. Kun perinteiset kikat ovat hallussasi, mieti, mistä itse pidät ja miten voit soveltaa osaamaasi.

Tämä on hiukan  sama kuin osaisit kirjoittaa, mutta haluaisit vielä harjoitella saavuttaaksesi kauniin käsialan. Kyse on hienosäädöstä.

Harjoitus tekee mestarin

Tutkimuksen mukaan nuoret naiset saivat sitä varmemmin orgasmin, mitä enemmän kokemusta heillä oli seksistä. Myös epävarmuus ja toisinaan takaraivoon hiipivä nolous väistävät, kun kokemus karttuu.

Et tuomitse

On tärkeää, että toisen toiveet kuuntelee tuomitsematta ja reagoimatta tylysti. Vaikka ehdotukset eivät kiinnostaisikaan, on hienoa, että molemmat uskaltavat kertoa toiveistaan.

Olet avoin uusille kokemuksille

Rutiini tuo turvaa, mutta pidemmän päälle se saattaa olla myös tylsää. Suurin syy, etteivät ihmiset kokeile uusia asioita, on Daily Mailin mukaan se, että he pelkäävät näyttävänsä hölmöiltä. Rentous ja miksipä ei -asenne ovat mieletön voimavara.

Et häpeile seksistä puhumista

Kehonkieli ei ole ainoa, joka auttaa parantamaan seksielämääsi. Rehellinen ja avoin puhe auttaa myös pitkälle.

Et ole epävarma

Itsevarmuus on viehättävää, eikä sillä ole mitään tekemistä "täydellisen" vartalon kanssa. Meillä jokaisella on omat mieltymyksemme siitä, mitä pidämme viehättävänä, mutta itsevarmuus on varmasti kaikkien mieleen.

Lue myös: Mitä kumppanisi haluaa sinun tietävän, kun hän antaa suuseksiä - 7 kohtaa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat