Kuva: Shutterstock

“Ottaisitko luodin puolestani?” Ihmiset kertovat kiusallisimmista ensitreffikokemuksistaan

21.03.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Puhumattomuus tai katkeamaton rupattelu voivat molemmat aiheuttaa epämukavia tilanteita treffeillä.

Ensimmäisillä treffeillä kaikki ei aina mene ihan putkeen. Kun toista ihmistä ei vielä tunne kunnolla, esimerkiksi huonosti valitut puheenaiheet voivat aiheuttaa hyvin epämukavia tilanteita. Elite Daily kokosi yhteen kiusallisimpia ensitreffikokemuksia. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Mykkä treffiseuralainen

“Tapasimme hampurilaisravintolassa ja mies ei sanonut yhtäkään sanaa. Kyselin kysymyksiä ja hän vastasi nyökkäämällä tai satunnaisella hykerryksellä, joka kuulosti enemmänkin huokaukselta. Olin melko varma, että hän vihaa minua, joten totesin lähteväni kotiin.

Silloin hän vihdoin avasi suunsa kysyäkseen miksi ja pyysi minua vielä jäämään. Jäin ja hän pysytteli jälleen hiljaa. Näin jälkeen päin ymmärsin, että hän oli vain todella hermostunut, mutta silti… Sillä hetkellä tunsin, että seurassani oli kammottavaa. Tilannekatsaus nykyisyyteen: olemme olleet kaksi vuotta yhdessä ja hän jo puhuu minulle.”

Puhetta vain huumeista

”Hän puhui vain huumeista. Kuinka paljon hän niitä rakastaa, kuinka usein käyttää ja miten mahtavaa se on. Oli vain huumeet, huumeet, huumeet. Olen ihan avarakatseinen, mutta jos et pysty puhumaan mistään muusta niin… ei.”

Puhetta katkeamattomana pötkönä

”Hän ei lopettanut puhumista. Ehkä mies oli vain äärettömän hermostunut, mutta kirjaimellisesti puhetta tuli katkeamattomana pötkönä. Eikä siinä muuten mitään, mutta menimme elokuviin sekä syömään ja hän mumisi jotain myös koko leffan ajan.

Kuvittele viettäväsi neljä tuntia tyypin kanssa, joka pitää jatkuvasti ääntä. Treffien lopussa olin aivan uupunut ja kiitollinen siitä, että olin tullut omalla autolla eikä hänen esimerkiksi tarvinnut viedä minua kotiin. Kieltäydyin kohteliaasti toisista treffeistä.”

"Ottaisitko luodin puolestani?"

“Nainen kysyi ensimmäisillä treffeillä, olisinko valmis tappelemaan tai ottamaan luodin hänen vuokseen. Hetkeäkään epäröimättä vastasin ”sinun täytyy olla järjiltäsi.” Yritin pahoitella, mutta hän ei tuntunut hyväksyvän sitä. Kuka kysyy muutenkaan tuollaisia ensimmäisillä treffeillä? Hän loukkaantui ja söimme burritomme hiljaisuuden vallitessa.”

Lue myös: Milloin deittailua ei kannata jatkaa ensimmäisten treffien jälkeen? 5 hälytysmerkkiä

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat