Kuva: Shutterstock

Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

28.02.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Tupakointi, huono hygienia ja puhelimen jatkuva selaaminen voivat saada tunnelman latistumaan.

Ensimmäiset treffit ovat usein jännittävä tilanne, eikä tapaamisen lopputulos ole aina se paras mahdollinen. Thought Catalog kokosi yhteen Reddit -käyttäjien mielipiteitä siitä, mitkä seikat voivat saada tunnelman latistumaan jo ensimmäisillä deiteillä. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Eksän syyttäminen

“Entisestä seurustelukumppanista puhuminen ei haittaa (koska olemme aikuisia ja meillä kaikilla on menneisyytemme) mutta se haittaa, jos jatkuvasti eksää kutsutaan hulluksi ja syytetään siitä, miksi edellinen parisuhde kariutui.”

Itsestä puhuminen

”Jos hän koko ajan puhuu itsestään ilman, että kysyy ainoatakaan kysymystä minulta.”

Loputon puhelimen selaaminen

“Puhelimen jatkuva selaaminen. Tsekkaan itsekin puhelimen silloin tällöin ja vastaan, jos jotain tärkeää ilmaantuu. Olen nähnyt lukuisia kertoja, kuinka tyyppi tuijottaa puhelintaan koko treffien ajan. Se on hämmentävää.”

Tupakointi tai huono hygienia

”Minulle henkilökohtaisesti: tupakointi. Silloin pisteet tippuvat sekunnissa täydestä kympistä kakkoseen.”

“Merkit huonosta hygieniasta. En välitä siitä kuinka pinnallinen olet tai edes siitä, kuinka hyvältä näytät, mutta huono hygienia saa minut heti perääntymään. En voi kuvitellakaan koskettelevani tällaista henkilöä tai sitä, miltä hänen kotinsa mahtaa näyttää.”

Miespuolisilla ystävillä kehuskelu

“Jos deittikumppani toteaa, ettei viihdy muiden tyttöjen kanssa ja hänen kaikki ystävänsä ovat miehiä. Pahinta on se, jos tämä kerrotaan ylpeillen.”

Muiden huono kohtelu ja pahan puhuminen

”Tarjoilijoiden tylyttäminen tai sellainen kohtelu kuin he olisivat orjia.”

“Rehellisesti, liika pahan puhuminen muista. Vähän on ihan ok, jos kerrot jotain juttua. Mutta liika on liikaa, jolloin oletan, että rakastat draamailua.”

Alapääkuvan esittely

“Peniskuvan näyttäminen… (Miksi sinulla on kuva peniksestäsi? Onko se normaalia vai olenko naiivi?)”

Seksin puutteesta valittaminen

“Valittaminen siitä, kuinka ei ikinä saa petikumppania itselleen. Ensinnäkin se on kiusallinen keskusteluaihe ja toiseksi, se saa minut miettimään, mitä kaikkea en vielä tiedäkään. Tällainen käytös saa myös pohtimaan, olenko vain sitä varten, että yrität saada minut sänkyyn kanssasi.”

Lue myös: Naiset kertovat: Loukkaavimmat kohteliaisuudet, joita olemme kuulleet

Lue myös: Miehet kertovat: Vaatekappale, joka näyttää seksikkäältä jokaisen naisen päällä

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat