Kuva: Shutterstock

Milloin deittailua ei kannata jatkaa ensimmäisten treffien jälkeen? 5 hälytysmerkkiä

19.03.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Eräs suurimmista hälytysmerkeistä on se, jos deitti puhuu jatkuvasti pahaa edellisestä parisuhteestaan ja kumppanistaan.

Rakkautta etsiessä tapaa hyvin monenlaisia ihmisiä. Osan kanssa tuntuu klikkaavan heti, kun taas jotkut antavat itsestään vaikutelman, joka saa epäilemään heti, kannattaako deittailua enää jatkaa. YourTango teki listan seikoista, jotka eivät lupaa hyvää tulevaisuuden treffien kannalta.

Hälytysmerkit, joita kannattaa tarkkailla:

1. Hän vaihtaa nopeasti puheenaihetta itselleen mieluiseen aiheeseen, eikä malta kuunnella loppuun mitä sinulla on sanottavaa.

2. Hän ottaa jo ensimmäisillä treffeillä puheeksi omia arkaluontoisia asioitaan, joiden rivien välistä voit myös lukea, että ette jaa samanlaista arvomaailmaa keskenänne.

3. Hän ei voi hillitä valitustaan siitä, mikä kaikki meni pieleen hänen edellisessä parisuhteessaan. Saatat huomata myös, että hän ei säästele sanojaan puhuessaan eksästään.

4. Hän antaa ymmärtää, että on kiinnostunut vain kevyestä seksisuhteesta kanssasi.

5. Huomaat, että hän elää liikaa haavemaailmassa, jossa sinulla on yhtäkkiä yksi päärooleista. Tästä kielii esimerkiksi se, että hän suunnittelee jo ensimmäisten treffien aikana yhteistä tulevaisuuttanne lasten ja lemmikkien nimien sekä perhelomien yksityiskohtia myöten.

Lue myös: Oletko rakastumassa häneen? 10 tieteellisesti todistettua merkkiä koottiin yhteen

Lue myös: Miehet kertovat: Tällaiset ensitreffit haluaisin

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat