Kuva: Shutterstock

Onko kyseessä vain pelkkä "seksisuhde?" - asiat, joista tiedät, että hommasta ei tule vakavaa

03.07.2018 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jos toinen haluaa olla vain iholla, kertoo se siitä, että vakavaa suhdetta ei ehkä kannata odottaa.

Toisinaan saattaa olla vaikea tietää, miten toinen todella suhteesta hakee. Siksi kannattaakin kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin, jotka saattavat puhua selkeästi sen puolesta, että toinen ei todellakaan ole etsimässä elämäänsä vakavaa suhdetta.

Yksi selkeä merkki tästä on se, että ihminen ei halua tehdä oikeastaan muuta kuin olla lähelläsi. Hän haluaa seksiä oikeastaan koko ajan. Mutta mitä muita merkkejä kannattaa tarkkailla, ettei tule yllätyksiä?

1. Hän haluaa viettää jo ensimmäisillä tapaamiskerroilla aikaa kotonaan esimerkiksi leffaa katsellen. Tämä johtuu siitä, että hän ei halua vakavaa suhdetta, vaan seksiä hiljaisessa paikassa. Jos hän etsisi suhdetta, hän mielellään tutustuisi sinuun ensin julkisella paikalla käytyjen treffien avulla.

2. Jos hän on aloittamassa uutta työtä tai opiskeluja toisella paikkakunnalla, on melko varmaa, ettei hän ole hakemassa mitään sen vakavampaa. Tämä ei tietenkään päde kaikkien kohdalla, mutta on hyvä pitää tämä tosiasia mielessä.

3. Jos kyseessä on lomaromanssi, on melko epävarmaa, että se jatkuisi toisen palatessa kotiin. Yleensä lomaromanssilta haetaan pientä jännitystä, läheisyyttä ja seksiä, eikä sen odoteta jatkuvan enää myöhemmin.

4. Jos hän puhuu sinulle muista tapailemistaan tyypeistä, on se selkeä merkki siitä, ettei mitään vakavaa ole odotettavissa.

5. Hänelle sinun koskettelemisesi on paljon tärkeämpää kuin kuuntelemisesi. Hän ei halua oppia sinusta mitään, hän haluaa vain fyysistä kontaktia. Se kertonee selkeästi siitä, ettei vakavalle suhteelle ole aikaa.

Lue myös: Kymmenen sääntöä onnistuneeseen seksisuhteeseen

Lue myös: Harkitsetko seksisuhdetta? Muista nämä asiat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat