Harkitsetko seksisuhdetta? Muista nämä asiat

04.07.2012 16:15 - Senni Loikala

Monet haluavat kokeilla seksisuhdetta ennen kuin sitoutuvat parisuhteeseen. Valitettavan usein jomman kumman olo on lopulta yhtä kipeä kuin moukarin iskusta saaneella.

Hyvissä seksisuhteissa on paljon hyviä puolia, kuten läheisyys ja molemminpuolinen nautinto. Usein kuviot eivät kuitenkaan pysy niin yksinkertaisina ikuisesti. Ennen kuin lähdet juoksentelemaan tulenaralle lemmen leikkikentälle, kannattaa pohtia seuraavia asioita:

1. Motiivit. Ennen kuin ehdotat seksisuhteen aloittamista, käy rehellisesti läpi kaikki syyt, miksi haluat seksiä kyseisen henkilön kanssa. Erityisen varovainen kannattaa olla, jos olet jo valmiiksi retkussa henkilöön, jolle ehdotuksen aiot tehdä. Seksisuhde harvoin on oikea reitti toimivaan rakkaussuhteeseen.

2. Rajat. Kannattaa olla tietoinen siitä, kuinka helposti ihastuvaa sorttia on. Jos fyysinen läheisyys saa sinut unelmoimaan yhteisestä tulevaisuudesta, kannattaa suosiolla unohtaa seksisuhteet ja säästää sydäntään.

3. Sopimukset. Muista sopia seksikumppanisi kanssa ehdot, joita aiotte noudattaa suhteessanne. Esimerkiksi seksikaverin tuominen illanviettoon ystäviesi kanssa ei välttämättä ole hyvä ajatus.

4. Päättäväisyys. Pidä huoli, että pysytte sovituissa ehdoissa. Jos seksikaverisi tarttuu sinua kädestä kadulla hetken mielijohteesta ja puuhastelette pariskunnan näköisenä pitkin kyliä ja kuppiloita, alkavat rajat seksi- ja parisuhteen välillä hämärtyä.

5. Piste. Seksisuhteet kestävät aniharvoin pitkiä aikoja ja on viisasta osata lopettaa riittävän ajoissa. Jos huomaat, että kaverisi tai itse olet ihastumassa, asiasta kannattaa puhua. Vaikka suhteen lopettaminen kirpaisisi, on se usein parempi kuin tilanteen pitkittyminen.

Uskotko sinä, että säännöllinen seksi ilman tunteita kummankaan puolelta on mahdollista?

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat