Kymmenen sääntöä onnistuneeseen seksisuhteeseen

14.02.2012 20:45 -

Jossain elämäntilanteessa ei välttämättä kaipaa mitään vakavaa, mutta halutaan kuitenkin jotain läheisyyttä elämään ja useimmiten päädytäänkin harrastamaan satunnaista seksiä jonkun tietyn henkilön kanssa.

Satunnaisissa seksisuhteissa on useita asioita, joita tulee miettiä ja ymmärtää.

Tärkeintä on muistaa, että vaikka harrastaisikin seksiä aina saman henkilön kanssa, ei hänen kanssa kannata miettiä varsinaista parisuhdetta. College Candy -sivustolla lueteltiinkin kymmenen huomioimisen arvoista asiaa, joita noudattamalla kenenkään tunteet eivät tule loukatuiksi.

1. Valitse kumppani ulkonäköön perustuen

Seksikumppanin valinnassa tärkeintä on löytää henkilö, joka viehättää ulkoisesti. Hänen ajatuksillaan ei varsinaisesti ole väliä, sillä kyseessä on pelkkää seksiä.

2. Älä valitse parasta kaveriasi

Parhaan ystävän kanssa satunnaisesti seksin harrastaminen ei tule toimimaan, sillä hän on ihminen kenen ajatuksia ja toiveita kunnioittaa ja täten taistelee seksisuhteen perusideaa vastaan. Ystävän kanssa suhde luultavasti kehkeytyy joko parisuhteeksi tai välinne ei koskaan palaa yhtä rennoksi kuin mitä ne olivat aiemmin.

3. Tiedä motiivisi

Seksisuhde tulee aloittaa niin, että tarkoitus on harrastaa hänen kanssaan vain seksiä, ei mitään muuta. Haluatko mahdollisesti salaa suhteeseen tämän kyseisen henkilön kanssa? Tässä tapauksessa ei kannata aloittaa seksisuhdetta hänen kanssaan, sillä motiivit eroavat toisistaan liikaa ja toinen tulee todennäköisesti loukkaantumaan.

4. Tyydytys ja sitten menoksi

Hellyys on ihanaa, mutta seksikumppanin kanssa tätä ei kannata liikaa harrastaa, sillä tunteet saattavat toisella osapuolella kasvaa suuremmiksi, kuin mitä olisi tällaisen suhteen kannalta hyväksi.

5. Älä esittele kumppania ystävillesi

Seksikumppania ei kannata esitellä ystäville, sillä tämän jälkeen luultavasti ajautuu keskustelemaan hänestä useammin ja saattaa miettiä suhteelle jatkuvuutta.

6. Ole alasti suurin osa ajastanne

Kyseesssä on pelkkä seksisuhde, joten vaatteiden ei tule olla tiellä liian kauan.

7. Älä ole itsekäs

Satunnaisessa seksissä on tärkeää, että molemmat todella haluavat ainoastaan seksiä. Älä ole seksisuhteessa ihmisen kanssa, joka todella haluaa kanssasi enemmän, sillä se on törkeää johdattelua.

8. Toteuta seksifantasioita

Seksisuhteen aikana voi rohkeasti kokeilla asentoja, joista en aiemmin ole haaveillut. Seksikumppanin kanssa voi myös muun muassa toteuttaa esimerkiksi hoitaja-lääkäri-fantasian.

9. Muista ehkäisy

Seksiä harrastaessa tulee aina huolehtia ehkäisystä.

10. Keskustele

Seksisuhteet ovat yleensä lyhytkestoisia, joten on tärkeää olla asian kanssa samalla aaltopituudella. Toinen tai molemmat saattavat löytää uuden kumppanin tai parisuhteen, jonka jälkeen yhteinen matka seksuaalisuuteen tulee päättää. Suhde on helppo päättää, jos yllä olevia neuvoja on noudatettu.

Lähde: College Candy

Kilpailut

Uusimmat