Kuva: Fotolia

Lue noloimmat seksikeskustelut, joita ihmiset ovat käyneet vanhempiensa kanssa

15.02.2016 16:15 - Emma Ylistalo

Kun vanhemmat kertovat omakohtaisia kokemuksia tai yllättävät huonolla hetkellä, saattaa lopptutuloksena olla nolo keskustelu.

Metro-sivusto kokosi yhteen noloimmat keskustelut, joita ihmiset ovat käyneet vanhempiensa kanssa liittyen seksiin. Tämän lisäksi keräsimme myös suomalaisnaisilta vastaavia kokemuksia. Lue alta noloimmat tarinat, joita ihmiset ovat vanhempiensa kanssa käyneet.

"Katsoin elokuvaa äitini, isäni ja vaimoni kanssa. Elokuvassa mainittiin sana "blowjob". Äitini kääntyi minuun ja kysyi mitä se tarkoittaa. Kerroin äidilleni, etten aio selittää hänelle sanan merkitystä. Tässä vaiheessa isäni kääntyy hänen puoleensa ja sanoo "Tiedät, mitä se tarkoittaa. Usko minua."

"Äitini lainasi kerran puhelintani kun hänen omansa oli korjauksessa. Olin silloin 15 ja hän luki koko tekstiviestikeskustelun minun ja silloisen poikaystäväni välillä. Keskustelimme siitä, kuinka olimme harrastaneet seksiä useita kertoja. Äitini sängyssä."

"Vanhempani löysivät käytetyn kondomin sänkyni alta kun olin 16-vuotias. He päättivät kysyä asiasta kiikuttaen käytetyn kondomin nenäni eteen."

"Olin huuhtonut monta kertaa kondomin alas vessanpöntöstä. Äitini täytyi soittaa putkimies ja hän selitti, että se oli tukossa ja syy siihen olivat kondomit. Äitini kertoi tämän jälkeen asian minulle ja kysyi, tiesinkö siitä mitään."

"Äiti käveli huoneeseeni juuri kun olin tyydyttänyt itseni. Katsoin häpeissäni, kun hän laittoi sormensa spermalänttiini lähelläni ja kysyi "Mitä tämä tahmea aine on?"

"Kun olin 25, isäni halusi kertoa minulle seksistä. Hän puhui minulle ja sanoi sitten "keskeytetty yhdyntä ei ole vaihtoehto. Tiedän kokemuksesta."

"Minun piti ostaa ystävälleni seksilelu lahjaksi tyttöjeniltaa varten. Olin äitini kanssa kaupungilla, ja yritin ensin eksyttää häntä, jotta ehtisin käydä seksikaupassa, mutta se ei onnistunut. Lopulta tunnustin tuskissani äidilleni, että minun on pakko piipahtaa seksikaupassa ostamassa ystävälleni huumorilahja, enkä voi mennä sinne äitini kanssa. Tuohtunut äitini ilmoitti tulevansa mukaan, ja totesi vielä kovaan ääneen: "Minä olen kuule harrastanut seksiä jo ennen kuin sinä olit syntynyt!"

"Äitini hieroi talvilomani aikana kylmiin varpaisiini monena iltana lämmittävää voidetta. Neljäntenä iltana totesin, ettei rasva kyllä ajan asiaansa, sillä varpaani eivät tuntuneet yhtään lämpimämmiltä. Äitini alkoi ihmetellä asiaa, ja pyysin saada katsoa rasvatuubia tarkemmin. Tuubissa luki isolla Hot 'n sexy. Kyseessä oli liukuvoide, joka kuumeni, kun sillä rasvattuun kohtaan puhalsi. Kun sanoin asiasta, punaiseksi mennyt äitini poistui paikalta. Hän oli ostanut liukuvoidetta vahingossa, sillä luuli sitä lämmittäväksi rasvaksi!"


Lähde: Metro

Lue myös: Kun kumppani yrittää olla seksikäs ja epäonnistuu - lue hauskat tarinat himon hetkistä

Kilpailut

Uusimmat