Maksullinen nainen paljastaa: Totuus siitä, miksi miehet pettävät!

18.04.2013 15:45 - Karoliina Kotala

Vuosia maksullisena naisena työskennellyt Rebecca Dakin paljastaa, miksi miehet todellisuudessa lankeavat vieraiden lakanoiden väliin.

Yhdeksän vuotta prostituoituna työskennellyt Dakin on vuosien varrella nähnyt satojen, varattujen miesten täyttävän seksuaaliset tarpeensa maksullisen naisen kanssa. Vuonna 2009 Dakin päättikin hyödyntää kokemuksensa ja vaihtoi alaa. Nykyisin nainen työskentelee uskottomuuteen erikoistuneena parisuhdeasiantuntijana.

- Olen vuosia kuunnellut, kun miehet tilittävät minulle parisuhteidensa epäonnistumisesta ja miksi he ovat langenneet vieraisiin naisiin. Tiedän paremmin kuin kukaan muu, mikä saa miehet pettämään, Dakin kertoo.

Naisen mukaan pääsyy on niinkin yksinkertainen, kuin liian vähäinen seksin harrastaminen omassa suhteessa. Kun seksielämä kuihtuu kotona, kääntyvät miehet muihin naisiin. Toiseksi syyksi Dakin nimesi jännityksen kaipuun, tylsistymisen seksiin oman puolison kanssa ja häpeän jakaa omia seksifantasioitaan oman puolison kanssa. Myös uskottomuutta selvittäneet tutkimukset tukevat Dakinin päätelmiä; 100 000 vastaajaa käsittänyt tutkimus totesi kuluvana vuonna 71 prosentin pettäneistä miehistä ja 49 prosentin pettäneistä naisista langenneen houkutukseen, koska halusivat jännitystä elämäänsä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat