Kuva: Fotolia

"Naisen tulisi saada vähintään kolme orgasmia viikossa" - tekee naisesta mukavamman

11.11.2016 14:45 - Reija Saarinen

Asiantuntijan mukaan mitä enemmän orgasmeja, sitä onnellisempi nainen.

Seksuaaliterveyden asiantuntija Andrea Pennington on sitä mieltä, että nainen tarvitsee orgasmin vähintään kolme kertaa viikossa. Hänen mukaansa monilla naisilla on kuitenkin vaikeuksia ison O:n saamisessa siksi, että he ovat aivan liian stressaantuneita.

Penningtonin mukaan jopa 90 prosenttia orgasmista tapahtuu naisen mielessä, joten jos hän on stressaantunut tai huolissaan, hän ei saavuta kliimaksia.

- Naisen tulee olla henkisestä läsnä. Jos hän murehtii koko ajan sitä, mitä hänen olisi pitänyt tehdä, tai miettii sitä mitä hän näyttää tai tuoksuu, vaikeutuu orgasmin saaminen.

Pennington kuitenkin uskoo, että naisen kliimaksi kannattaisi asettaa etusijalle, sillä se auttaa naisen henkilökohtaista voimaantumista, itsensä hyväksymistä sekä lisää rakkautta itseä kohtaan.

- Naisen tulisi saada vähintään kolme orgasmia viikossa. Siitä on nimittäin paljon hyötyä. Se lievittää stressiä ja ahdistusta. Sen lisäksi se tekee naisesta mukavamman ja vähentää myös kipuja.

Tämän lisäksi Pennington uskoo, että naisen kyky saada orgasmi voi kertoa paljon myös hänen yleisestä terveydestään.

- Jos nainen ei saa orgasmia tai hänellä ei ole lainkaan seksihaluja, saattaa se olla merkki siitä, että jokin muu on vinossa. Kyseessä voi olla esimerkiksi diabetes tai korkea verenpaine.

Lue myös: Tie naisen orgasmiin - Näillä kuudella ohjeella tulos on taattu

Lue myös: 9 tapaa parantaa tajunnanräjäyttävän orgasmin mahdollisuutta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat