Nainen, joskus kannattaa olla todellinen ämmä - lue miksi

15.04.2015 12:45 - Eeva Rajala

Ystävällinen ihminen on miellyttävämpi tuttavuus kuin ärtynyt ja tiuskiva valittaja. On kuitenkin täysin sallittua olla joskus narttumainen.

Kukaan ei välttämättä halua leimautua ilkeäksi ämmäksi, mutta ne jotka kantavat titteliä ylpeydellä, näyttävät olevan muita vahvempia. Pieni määrä ämmä-asennetta on hyväksi kaikille naisille. Kyseisellä asenteella nainen ilmoittaa muille, että on aivan sama, pitävätkö toiset ihmiset hänestä vai ei: Nainen on itsevarma, energinen ja vahva.

Ämmä-asennetta tarvitaan, jotta asioita saadaan tehdyksi. Aina ei muiden, epäröivien ihmisten, tarvitse olla menon hidastuttajina, eikä synkkiin ajatuksiin tarvitse vaipua. Narttumaisuudesta on hyötyä, sillä se paljastaa muille naisen oman, sisäisen voiman ja sen, että nainen pitää itsestään kyllä huolen.

Toiset voivat inhota itsevarmaa, oman ämmä-asenteen löytänyttä naista. Ämmä-asenteen valjastaminen voimaksi ei tarkoita sitä, että ihmisille pitäisi olla ilkeitä tai että toisten ihmisten hyvinvointia ei pitäisi ajatella. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että nainen ottaa itse ohjat omasta elämästään.

Elite Daily -sivusto on listannut ämmä-asenteen hyviä puolia:

Nainen ei vietä aikaa myrkyllisten ihmisten seurassa

Miksi pitäisi viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa tuntuu vain pahalta? Naisen kuuluu huomata myrkylliset ihmiset ja se, miten he voivat myrkyttää naisen aikaa ja elämää. Ämmä-asenteinen nainen ei anna turhien vaikuttaa elämäänsä.

Kiroilu on terveellistä

Tutkimusten mukaan kiroilu on terapeuttista. Ne ihmiset, jotka kiroilevat, kokevat vähemmän stressiä ja ovat itsevarmempia kuin muut. Pientä kiroilua voi käyttää myös erilaisissa tilanteissa hyödyksi, jos haluaa saada oman mielipiteen kuuluville.

Tunteet eivät kaada

Vahva nainen tietää, että tunteet ovat tärkeitä, mutta osaa pitää ne myös aisoissa. Monet saattavat pitää naista kylmänä, jos hän ei näytä koko ajan olevansa tunteiden täyttämä. Mitään ei kuitenkaan tule tehdyksi, jos pelkästään voivottelee ja ajattelee tunne-elämän myllerryksiä. Niitä on aina ja niitä tulee aina uudestaan.

Ei tarvitse olla kaikkien ystävä

Monet voivat pelätä sitä, että jäävät jostain ihanasta kokemuksesta paitsi, jos ei ystävysty lähes jokaisen ihmisen kanssa. Ämmä-asenne opettaa, että kaikkien ihmisten kanssa ei tarvitse, eikä kannata ystävystyä. Ydinystävät pitävät siitä huolen, että nainen pysyy itsekin aitona.

Tunteet tuodaan julki

Nainen, joka kertoo tasan tarkkaan, mitä tuntee, elää stressittömämpää elämää kuin muut. Ne, jotka pimittävät tunteitaan sisimmässään, aiheuttavat todennäköisesti itsellensä paljon terveysongelmia. Ämmä-asenne opettaa puhumaan suunsa puhtaaksi, eikä naista pelota omat eikä toisten tunteet.

Narttumaisuus luo tervettä itsekritiikkiä

Ihminen on oman itsensä suurin kritisoija. Ainoastaan omalla mielipiteellä on väliä, joten ei ihme, että monet pohtivat paljon omaa käyttäytymistään. Ämmä-asenteella nainen pitää itsestään parempaa huolta sekä henkisesti että fyysisesti.

Itsevarmuus vaatii sanoja

Muun muassa puhuminen asioista niiden omilla nimillä vaatii sitä, että nainen on niin sanottu sanasieppo. Itsevarmalta ihmiseltä eivät sanat lopu kesken. On parempi olla viisas ämmä kuin pelkästään ämmä.

Mielipide on tärkeä

Kun nainen löytää oman ämmä-asenteensa, hän huomaa, että toiset ovat kiinnostuneempia hänen mielipiteistään. Naisesta tulee myös päättäväinen, ja hän tietää tasan tarkkaan, mistä pitää ja ei pidä. Hän on suora, eikä sen vuoksi jää koskaan pohtimaan liian pitkäksi aikaa kahden vaihtoehdon välille.

Nainen on aina oma itsensä

Ihmisen ei kannata haaskata aikaansa siihen, että yrittää olla jotain muuta kuin on. Nainen on aina oma itsensä ja naisen pitää rakastaa itseään sellaisenaan. Naisen kuuluu tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossaan.

Naisen pitää muistaa oma aika

Kun nainen saa valjastettua ämmä-asenteen vahvuudekseen, hän on ymmärtänyt oman ajan tärkeyden. Vaikka nainen kuunteleekin toisten murheita, hän ymmärtää myös oman itsensä tärkeyden, eikä sen vuoksi ahdistu tai jää toisten ihmisten murheiden alle.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat