Tämä flirtti johtaa seksiin - katso ohjeet!

21.09.2012 13:15 - Karoliina Kotala

Vartalolla ja kasvojen ilmeillä voi viestiä paljon enemmän kuin uskommekaan. Toisinaan flirtti voi olla hienovaraista tai sitten se voi olla suora kutsu. Ask Men -sivusto opastaa kuinka päästä mukaan rohkean flirtin saloihin.

1. Katsekontakti
Pienet vilkuilut voi unohtaa, sillä varma intensiivinen katse viestii itsevarmuudesta, joka on seksikästä. Moni aliarvioi katseen merkityksen ja pitkä katse kulmien alta onkin usein suora ehdotus.

2. Kädet
Yhteisestä yöstä haaveileva mies tai nainen kiinnittää huomiosi käsiinsä. Vaikka hermostuneena käsillään voi tehdä tahtomattaankin epämääräistä liikettä, kaulan hively ja reiden silittely ovat varmoja merkkejä kiinnostuksesta.

3. Etäisyys
Jutellessa kiinnostuksen kohteen kanssa, seuraa hänen etäisyyttä itseesi. Hidas lähestyminen viestii halusta päästä lähemmäksi. Kun jalkanne koskettavat toisia, on viesti selvä.

4. Kosketus
Naiset eivät useinkaan ravintolassa innostu kosketuksesta, joten liikkeen kanssa on oltava varovainen. Kosketuksen onkin oltava hillitty. Kun kosketus tuntuu luontevalta on se merkki siitä, että kemiat kohtaavat myös makuuhuoneen puolella.

5. Sijoittelu
Kiinnostunut henkilö haluaa pitää kohteensa huomion itsessään, joten hän sijoittaa itsensä asentoihin ja paikkoihin, joissa hän ei jää huomaamatta. Parhaat kulmansa erityisesti nainen tarjoaa silloin, kun mies pitää pienen tauon flirtissään.

Lähde: Ask Men

Kilpailut

Uusimmat