Kuva: Fotolia

Tee seksielämästäsi tyydyttävämpää: Seksi paranee tutkitusti ajatuksen voimalla

10.11.2016 18:00 - Senja Rapila

Tutkimuksen mukaan ne henkilöt, jotka panostavat seksielämäänsä eniten, ovat myös onnellisempia ja tyydyttyneempiä suhteessaan.

Uuden tutkimuksen myötä voimme vihdoin uskoa siihen, että ajatuksen voimalla on todella vaikutusta seksitaitoihimme ja siihen, kuinka tyytyväisiä olemme omaan seksielämäämme. Journal of Personality and Social Psychology:n julkaisemassa tutkimuksessa kerrotaan, että mikäli uskot parisuhteeseen jossa olet, harrastamasi seksi ja seksielämäsi ovat huomattavasti palkitsevampia.

Tutkijat huomasivat, että henkilöt jotka todella uskovat suhteensa seksuaaliseen kasvuun - eli panostavat seksielämänsä laadun parantamiseen - ovat onnellisimpia ja kaikista eniten seksuaalisesti tyydyttyneitä parisuhteissaan.

Näiden löydösten perusteella, jos uskoo vain asioiden lutviutuvan omalla painollaan, voi tilanne johtaa pahimmillaan siihen, että osapuolten erimielisyydet seksin laadusta voivat johtaa ongelmiin parisuhteessa.

- Seksielämäsi on kuin puutarha, jota pitää kastella ja hoivata aina ajoittain, jotta se pysyy kunnossa, yksi tutkimuksen päätutkijoista, Jessica Maxwell kertoo.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tutkimus: Sosiaalinen media voi paljastaa masennuksen tai skitsofrenian ensimerkit

Lue myös: Lasten saaminen tekee hyvää naisen aivoille - parempi muisti ja ongelmanratkaisukyky

Lue myös: Halvaantuneet apinat saatiin kävelemään - mahdollista myös ihmiselle?

Kilpailut

Uusimmat