"Rakastan munaasi" - katso, miten miehet reagoivat vieraan naisen rivoihin heittoihin

11.06.2015 22:45 - Senni Loikala

Sosiaalisessa kokeessa nuori nainen heittelee miehille rivouksia ja poistuu nopeasti paikalta.

Amerikkalaisnaiset Ginny Leise and SJ Son päättivät tehdä sosiaalisen kokeen, jossa toinen heistä kävisi sanomassa tuntemattomille miehille jotakin pervoa ja toinen kuvaisi tilanteet videolle. Ideana oli, että repliikin jälkeen nainen poistuisi paikalta niin nopeasti, että mies jäisi kuin nalli kalliolle.

Leiselle napsahti nakki, jossa hänen täytyi lähestyä kaupungilla olleita viattomia miekkosia. Hän otti asenteen, jota taatusti kuvaa parhaiten sana "BITCH".

Pahaa aavistamattomat miehet saivat kuulla Leiseltä muun muassa seuraavat lauseet: "Tahdon panna sinua", "Kiva perse" ja "Rakastan munaasi". Suurin osa miekkosista ei vetänyt hernettä nenään heitoista, vaan päinvastoin - rohkeat sanat tuntuivat hivelevän huvittavalla tavalla heidän miehistä itsetuntoaan.

Katso video alta.

Naisten tarkoituksena oli ottaa kantaa siihen, että jotkut miehet heittelevät pervoja kommentteja tuntemattomille naisille. Kun aikaa ei jää reagoida ja sivaltaa takaisin jotakin osuvaa, niin naiselle voi jäädä ikävä olo tilanteen jälkeen.

Vaikka video päättyi lopputulemaan siitä, ettei sosiaalinen koe opettanut miesten huvittuneiden reaktioiden takia mitään - niin parasta olisi, että jokainen antaisi vastakkaiselle sukupuolelle vain kehuja, jotka saavat hymyilemään ja tuovat perhosia vatsaan.


Lue myös: Miehet kuulolle, mitä sanaa kannattaa toistella, jos haluat saada naisen kiinnostumaan?

Kilpailut

Uusimmat