Instagram sai jälleen uusia ominaisuuksia - ovatko sinun mieleesi?

01.12.2017 19:30 - Teknavi / Petri Tapala - mobiili.fi

Esimerkiksi uusi Remix-toiminto tulee osaksi Instagram Directiä.

Instagram on viime aikoina lähtenyt avoimesti kilpailemaan Snapchatin kanssa lisäämällä jatkuvasti uusia, varsin tuttuja ominaisuuksia. Hiljattain Instagram tiedotti blogissaan muun muassa uudesta Remix-toiminnosta, joka mahdollistaa kuvien koristelemisen vaikkapa tarroilla.

Remix-toiminto tulee osaksi Instagram Directiä, jolla kuvia ja viestejä voi lähetellä suoraan ystäville. Kamerakuvaketta koskettamalla pääsee muokkaamaan sekä uusia että aiemmin lähetettyjä kuvia, ja lisäämään niihin tarroja, tekstejä ja piirroksia. Lähes identtinen ominaisuus on ollut Snapchatissa alusta asti, mutta Instagram lisää siihen omia mausteittaan.

Snapchat mahdollistaa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta vain omien kuvien muokkaamisen, mutta Instagramin käyttäjät pääsevät tuunaamaan myös muiden käyttäjien, esimerkiksi juuri ystävien, lähettämiä kuvia.

Päivitys lisää myös uudenlaisen endless loop -toiminnon. Jatkossa kuvia Direct-toiminnolla lähetettäessä voi päättää, saako vastaanottaja nähdä viestin useampaan otteeseen vai vain kertaalleen.

Uusin Instagram-päivitys on nyt ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille.

Lue myös: Vuoden tykätyimmät Instagram-kuvat listattiin - ykkösenä Beyoncén raskauskuva

Lue myös: Mies tekee pilaa Instagram-mallien lomaposeerauksista - katso hilpeät kuvat

Lue myös: Kissan ainutlaatuiset kasvot hurmaavat netissä - käsittämätön määrä Instagram-seuraajia

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat