Kuva: Fotolia

Vaginan kuuluukin haista - gynekologi kehottaa eroamaan miehestä, joka valittaa tuoksusta

31.10.2017 17:15 - Katariina Auvinen

Ihmiset ovat koettaneet pyyhkiä alapäästään hajua jopa kurkulla.

Kanadalainen gynekologi, Jen Gunter, on ottanut kantaa Daily Mail -julkaisussa naisten villitykseen päästä eroon alapään luontaisesta hajusta. Naiset ovat kokeilleet laittaa vaginaansa muun muassa kurkkua ja Vicks Vaporub -voidetta, jotta he saisivat raikkaamman tuoksun alapäähänsä. 

Gunter kehottaa julkaisussa naisia unohtamaan moiset hömpötykset, koska vaginan kuuluukin hieman haista. Asiantuntija kertoo, että hänen vastaanotolleen on tullut naisia, joiden kumppanit ovat valittaneet aivan luontaisesta hajusta. 

Gunter sen sijaan kehottaakin eroamaan sellaisista miehistä, jotka valittavat normaalista alapään hajusta. Hän on itsekin omien sanojensa mukaan hylännyt valittavan kumppaninsa. 

- Tapailin kerran miestä, joka valitti alapääni hajusta. Toisaalta tämä tyyppi oli idiootti muutenkin, koska hän sanoi että hiukseni näyttäisivät paremmalta suorina. Uskoin häntä silloin, mutta kun hän kertoi, miten voisin saada alapääni hajun paremmaksi, tajusin kuinka typerä tämä mies on, Gunter kertoo. 

Gynekologi puhuu nyt julkaisussa normaalista hajusta. Uutisoimme täällä siitä, milloin kannattaa huolestua alapään epänormaalista tuoksusta. 

- Jos olet sitä mieltä, että alapääsi haisee jotenkin erityisen voimakkaalle, käy tapaamassa lääkäriä. Mutta jos kumppanisi kehottaa sinua tekemään keinotekoisesti jotain hajulle, älä tee sitä, Gunter neuvoo. 

Lue myös: Asiantuntijat varoittavat uudesta trendistä - älä tunge kurkkua vaginaasi

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat