Mies salasi valtavat tatuointinsa vuosikymmeniä - tulee nyt "ulos kaapista"

20.05.2015 19:45 - Senni Loikala

Eläkkeelle jääminen sai Stephen Perryn lopettamaan tatuointiensa peittämisen. Hänen ei enää tarvinnut pelätä ihotaiteen pilaavan hänen uranäkymiään.

Entinen kirjanpitäjä Stephen Perry, 70, tuli ulos kaapista jäätyään eläkkeelle. Mies oli nimittäin aina piilottanut työpaikoillaan valtavat tatuointinsa, jotka ulottuvat hänen kyynärvarsiinsa saakka, peittävät koko vatsan, selän ja rintakehän sekä runsaasti jalkojen ihoa.

Eläkepäivät tulivat. Stephenin ei tarvinnut enää pelätä, että näyttävä ihotaide häiritsisi hänen uraansa. Nykyään hän antaa ihotaiteensa näkyä.

- Vuosiin en kertonut ihmisille, vaan pidin asian salassa, Stephen kertoo Spike's Tattoo Disasters -ohjelmassa.

Haaveissa lisää tatuointeja

Neljän lapsen naimisissa oleva isä otti ensimmäisen tatuointinsa reilu 20 vuotta sitten. Kuva oli pieni, mutta Stephen pelkäsi sen paljastumista muille. Pelosta huolimatta hän jatkoi kroppansa tatuoimista.

- Olin aina huolissani, että se rajoittaisi uraani (jos muut näkisivät tatuoinnit), erityisesti kaupankäynnin aikana, Stephen sanoo.

Eläkkeelle siirtyminen oli vapauttavaa siltä kannalta, ettei Stephenin enää tarvinnut miettiä muiden mielipiteitä. Nyt hänellä on enemmän aikaa koluta gallerioita ja museoita, joista hän saa inspiraatiota tatuointeihinsa. Niitä eläkeläinen tahtoo vielä paljon lisää; tatuointeja, joista hän kerrankin uskaltaa olla ylpeä.

Pääset katsomaan kuvia Stephenista täältä.

Uutisoimme hiljattain kotiäidistä, johon iski hurja tatuointivimma avioeron jälkeen. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat