Mies samaistui tyttöystävänsä raskauteen: Alkoi kärsiä aamupahoinvoinnista

11.09.2014 17:31 - Susanna Karttunen

Brittimies määrättiin sairauslomalle hänen alkaessaan kärsiä valeraskaudesta. Mies kertoo ymmärtävänsä nyt, miltä toista lastaan odottavasta Cambridgen herttuattaresta tuntuu.

Kun brittiläisen Harry Ashbyn tyttöystävä tuli raskaaksi, alkoi mies yllättäen itsekin oireilla raskaana olevan tavoin.

Charlotte-nimisen tyttöystävän tultua raskaaksi on mies lihonut kolme kiloa, kasvattanut vatsan sekä kärsinyt selkäkivuista ja omituisista himoista tiettyihin ruokiin.

Järjestyksenvalvojana Birminghamissa työskentelevä Harry kertoo voivansa nyt samaistua toista lastaan odottavan Cambridgen herttuatar Catherinen aamupahoinvointiin.

- Aamupahoinvointini estää minua menemästä töihin. Voin kuvitella, miltä herttuattaresta tuntuu, mies sanoo.

Harry kertoo, että valeraskauteen on kuulunut myös hänen tyttöystävänsä kanssa samanlaiset himot ruokiin.

- Soitin kerran Charlottelle ja kysyin, mitä hän syö lounaaksi. Hän kertoi syövänsä viinietikkasipsejä. Ja juuri sillä hetkellä olin syömässä kyseisiä sipsejä, vaikka normaalisti vihaan niitä, mies päivittelee.

Aikaisemmin mallina työskennelleen Harryn oireita yritetään nyt helpottaa lääkityksellä. Miehelle on kerrottu, että hän on ensimmäinen mies Britanniassa, jolle on kirjoitettu sairauslomaa raskausoireiden vuoksi.

Charlotte paljastaa, että on mielissään siitä, että Harry joutuu käymään läpi samat kokemukset kuin hän. Näin tämä pääsee näkemään, millaista raskaana oleminen on.

- Kieltämättä väsyn vähän huolehtiessani Harrysta, sillä hänen pitäisi huolehtia minusta. Se vain todistaa, että naiset kestävät raskauden paremmin, nainen sanoo.

Uutisoimme aiemmin outoa tautia sairastavasta naisesta, joka on jo 15 vuotta näyttänyt raskaanaolevalta. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat