Miley Cyruksen avec piti gaalan pysäyttävimmän puheen - katso video hätkähdyttävästä hetkestä

25.08.2014 11:06 - Rea Tallgren

Miley Cyrus yllätti kaikki MTV Video Music Awards -gaalassa - ja tällä kertaa tavalla, jota kukaan ei osannut odottaa.

Kun Miley Cyrus asteli MTV Video Music Awardsin punaiselle matolle nuoren, kiharapäisen miehen kanssa, arveli moni varmasti kyseessä olevan hänen uusi poikaystävänsä. Toisin kuitenkin oli.

Kun Cyrus voitti palkinnon, nousi hän ylös seurassaan olleen pojan kanssa, ja halasi tätä pitkään. Cyruksen sijasta lavalle kiitospuhetta pitämään kapusi kuitenkin artistin sijaan juuri tämä hontelo, suloisen näköinen nuorimies.

- Hei, minä olen Jesse, hän aloitti puheensa haparoiden.

Moni mietti, mistä ihmeestä oli kyse. Cyruksen valpas ilme, ja selvästi liikuttuneet kasvot antoivat olettaa, että luvassa olisi jotain poikkeuksellista. Ja niin todella oli.

Poika jatkoi: 

- Otan tämän palkinnon vastaan kaikkien niiden 1,6 miljoonan karkulaisen ja kodittoman nuoren puolesta, joita Amerikassa tällä hetkellä on. Heillä on kylmä, nälkä ja he ovat peloissaan. Tiedän tämän, koska olen yksi heistä, Jesse kertoi.

- Olen siivonnut hotellihuoneitanne. Olen ollut extrana elokuvissa, joita katsotte. Olen ollut extrana elämässä. Vaikka minä saatan olla teille kadulla näkymätön, on minulla samoja unelmia kuin monella teistä, tänään täällä olevista. Minulla on samoja unelmia, jotka toivat teidät tänne tänään.

Mies pyytää liikuttavassa puheessaan ihmisiä liittymään mukaan työhön kodittomien nuorten hyväksi.

Cyruksen kuvattiin pyyhkivän kyyneleitään puheen aikana - eikä suotta. Katso liikuttava video puheesta alta tai jos video ei näe, niin tästä linkistä

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat